Infiniti a devenit sponsorul Cirque du Soleil

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 25.03.2010
Cunoscutul grup de divertisment canadian Cirque du Soleil si-a adaugat pe lista de sponsori marca japoneza de lux Infiniti.

Infiniti a devenit sponsor principal al celebrului grup de divertisment canadian Cirque du Soleil, marca de lux japoneza devenind in acelasi timp singurul partener auto al trupei nord-americane. Nu este pentru prima data cand Infiniti si Cirque du Soleil pun la punct o astfel de colaborare, pana acum fiind insa vorba de intelegeri punctuale, realizate intre centrele Infiniti din Canada, Rusia, Coreea si Orientul Mijlociu si spectacolele locale ale grupului canadian.

"Noua noastra relatie de sponsorizare cu Cirque du Soleil va dovedi ca Infiniti inseamna mai mult decat doar masini incantatoare care va transporta dintr-un loc in altul. Infiniti ascunde o atractivitate plina de emotie si inspiratie, prezinta un stil desosebit de personal al luxului modern si trateaza cu respect cei mai rafinati clienti au produselor de lux din lume", afirma Toru Saito, unul dintre vicepresedintii Infiniti.

In cadrul noului parteneriat, marca Infiniti are asigurata expunerea la 180 de spectacole pe care Cirque du Soleil le va realiza in arene mari din SUA, Canada, Europa si Rusia, precum si la trei spectacole din sali de teatru din New York, Chicago si Los Angeles.

In total,  5.4 milioane de spectatori vor asista la aceste reprezentatii, primul spectacol in care Infiniti va face parte din lista de sponsori al Cirque du Soleil urmand sa aiba loc in aprilie in SUA.

via | Infiniti Romania

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru