Infiniti FX Millionaire, editie speciala pentru... milionari

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 03.12.2009
Infiniti a dezvaluit la Amsterdam o editie speciala a modelului FX, botezata Millionaire. Versiunea va fi disponibila in doar 100 de exemplare si va fi vanduta numai in Europa.

Desi toata atentia presei de specialitate este captata de Salonului Auto de la Los Angeles, Infiniti a ales sa dezvaluie la Amsterdam o editie speciala a modelului FX, in cadrul evenimentului Miljonair Fair.

SUV-ul se individualizeaza cu ajutorul a doua culori rare pentru caroserie, Obsidian Black si White Moonlight, care contrasteaza cu jantele de 21 de inch vopsite in nuanta antracitului. Interiorul a fost si el personalizat cu ajutorul unor insertii din fibra de carbon si o multime de gadget-uri care incarca substantial lista de optionale.

Editia speciala este disponibila pe ambele versiuni de motorizare, FX37 si FX50, si este rezervata doar publicului european. Caracterul exclusivist este nuantat si de faptul ca Infiniti nu va scoate la vanzare decat 100 de exemplare ale editiei, botezata sugestiv Millionaire.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru