Infiniti G37 inaugureaza la Geneva un sistem inteligent de navigatie 3D

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.02.2009
Infiniti prezinta la Geneva, pe modelul G37, un sistem de navigatie 3D cu numeroase optiuni prezente in premiera pe un astfel de pachet.

Esential

20 de orase sunt prezentate de Infiniti in forma animata 3D prin noul pachet de navigatie de pe modelul G37.

Infiniti a anuntat oficial faptul ca va prezenta la Geneva, in paralel cu un concept pentru care va fi dezvoltat un set special de genti Louis Vuitton, un nou sistem de navigatie si entertainment destinat cabrioletei G37. Acesta este construit in colaborare cu Xanavi, o companie nipona specializata in astfel de sisteme, si va dispune de touch-screen, afisaj 3D si comenzi vocale.

Conform producatorului nipon, sistemul se bazeaza pe un hard disk de 30 GB, pachetul de navigatie incluzand hartile Turciei, ale Europei de Est si, partial, ale Rusiei. Cel mai interesant element al acestui pachet este legat de afisajul 3D al principalelor artere din cele mai importante orase europene, multe dintre obiectivele sau reperele importante fiind afisate intr-un mod extrem de realist.

In momentul lansarii, orasele europene ilustrate 3D in sistemul de navigatie de pe noul Infiniti G37 vor fi in numar de 20, acestea incluzand Londra, Paris, Roma, Madrid, Frankfurt, Barcelona, Viena, Milano si Glasgow.

O noutate absoluta va fi reprezentata de faptul ca fiecare user va putea sa isi aleaga, pe langa rutele rapide sau scurte, si rute placute ochiului, cu potential turistic.

via | Infiniti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru