Infiniti JX, schiţa unui viitor crossover cu 7 locuri

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.04.2011
Infiniti a publicat astăzi prima schiţă oficială a modelului JX, un crossover premium cu şapte locuri, pregătit să debuteze la Salonul Auto de la New York.

Esential

7 locuri va avea viitorul crossover Infiniti JX.

Infiniti, divizia de lux Nissan, a pregătit un nou model pentru piaţa din America de Nord, model anticipat astăzi de o schiţă. Potrivit primelor informaţii, este vorba despre un crossover, botezat JX şi aşteptat să debuteze oficial în showroom-urile japonezilor în primăvara anului viitor.

La nivel exterior, noul JX va adopta limbajul de design deja familiar, introdus de Infiniti, cu o grilă cromată impunătoare, cu bosaje puternic profilate şi blocuri optice cu lumini LED. Interiorul va fi însă o surpriză, Infiniti plănuind să ofere spaţiu pentru şapte persoane, distribuite pe trei rânduri de scaune.

Carlos Tavares, preşedintele Nissan America, a declarat că "noul crossover JX va ajuta la consolidarea poziţiei Infiniti pe piaţa din SUA. Anul trecut, divizia noastră de lux a consemnat una dintre cele mai importante creşteri în segmentul mărcilor premium. Anul acesta, Infiniti va merge mai departe, pe pieţe cum sunt cele din Mexic şi Panama, urmate mai apoi, în 2012, de Chile."

Ben Poore, vice-preşedintele Infiniti America, a declarat la rândul său: "Momentan nu sunt prea multe opţiuni de lux familiste. Noul JX va fi crossover-ul cu şapte locuri perfect, care va înlocui presupusele modele de familie din segment.

Modelul va avea un interior uimitor, va oferi o flexibilitate bună a spaţiului, cu acces uşor pe al treilea rând de scaune, şi va garanta cele mai noi gadget-uri auto de pe piaţă."

Noul JX va provoca toate modelele existente în segment." Noul crossover de lux JX va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la New York.

via | inautonews

Comentarii (1)

  • frumos
    E mere ,elegant super culoare
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru