Infiniti M35 Hybrid va debuta în noiembrie la Los Angeles

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 31.08.2010
Infiniti M35 Hybrid debutează la Salonul Auto de la Los Angeles alături de noile G25 şi G37 IPL.

Japonezii de la Infiniti au confirmat oficial că noul M35 Hybrid va debuta în luna noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles. Modelul este primul hibrid al mărcii de lux a Nissan şi promite performanţe similare cu cele oferite de un motor V8 în condiţiile în care consumul de carburant va fi situat la nivelul unui motor cu patru cilindri. În tot acest timp, volumul portbagajului nu va avea de suferit, iar dinamica modelului nu va fi uitată, spun cei de la Infiniti. După lansarea pe piaţă a acestui model, japonezii vor dezvolta versiuni hibride ale altor modele din gamă, cum ar fi G, EX şi FX.

Alături de M35 Hybrid vor debuta la Salonul Auto de la Los Angeles şi modelele G25 şi Infiniti Performance Line G37 Coupe. Infiniti G25 Sedan este o versiune mai accesibilă a gamei G şi le oferă o opţiune viabilă clienţilor care nu au nevoie de nivelul ridicat de performanţă oferit de G37 dar caută un sedan de lux. Modelul este echipat cu un motor V6 de 2.5 litri care dezvoltă 218 CP şi este cuplat unei cutii de viteze automate cu şapte trepte.

Clienţii pot opta fie pentru o versiune cu tracţiune spate, fie pentru o versiune cu tracţiune integrală.

Versiunea IPL a lui G37 Coupe reprezintă echivalentul lui BMW M3 în gama G37. Modelul respectiv este echipat cu un motor V6 de 3.7 litri care dezvolta 348 CP şi beneficiază de un sistem de direcţie sport, sistem de frânare sport cu etrieri din aluminiu cu patru pistonaşe pentru puntea faţă şi două pistonaşe pentru puntea spate şi multe altele. Deşi nu este comparabil cu BMW M3 sau Mercedes-Benz C63 AMG în materie de putere sau performanţe, cei de la Infiniti spun că noul G37 IPL este doar începutul în ceea ce priveşte noua lor gamă de performanţă.

Via | EgmCarTech

Comentarii (3)

  • :)
    superba masina!!
    3 0
  • Toate de la Infiniti sunt frumoase. Dar cine se afla inspatele lor, Toyota sau Nissan ? Dar la LEXUS ?
    0 4
  • @JAN
    Infiniti= Nissan si LEXUS=Toyota
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru