Infiniti plănuieşte un coupe sportiv bazat pe conceptul Essence

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 08.10.2010
Japonezii de la Infiniti au de gând să scoată pe piaţă un model sportiv care s-ar baza pe prototipul Essence. Acesta nu va apărea însă decât peste câţiva ani.

Infiniti ar putea dezvolta în viitorul apropiat un model 100% sportiv, designul acestuia urmând să preia multe dintre liniile de bază ale conceptului Essence, prezentat de marca japoneză acum doi ani. Informaţia a fost dezvăluită de şeful companiei nipone, Toru Saito, care susţine însă că lansarea pe piaţă a unui astfel de model nu este o prioritate imediată pentru Infiniti.

În planurile pe termen scurt ale mărcii se încadrează, în schimb, un rival compact premium pentru BMW Seria 1 şi Audi A3. Acesta ar putea împărţi platforma de producţie cu cea a viitorului Mercedes B-Klasse, în virtutea colaborării pe care Daimler şi Renault-Nissan au pus-o la punct acum două luni. Dacă acest lucru va deveni realitate, modelul compact al celor de la Infiniti va dispune de tracţiune faţă. 

via | Autocar

Comentarii (2)

  • Basile
    i love japanese!
    Ma bucur ca se materializeaza conceptul Essence. E absolut superb!
    Sigur le va da peste nas celor de la BMW si Audi.
    8 4
  • @ Basile
    Mercedes & Infiniti
    In viitorul apropiat toate modelele Infiniti se vor baza pe platforme Mercedes-Benz ( Made in Germany ) .
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru