Infiniti pregăteşte două modele sportive cu Lotus şi Red Bull

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 25.05.2011
Infiniti ar putea aduce pe piaţă în viitorul apropiat două modele sportive noi. Primul va fi un entry-level, poziţionat sub G37, iar al doilea un coupe care foloseşte expertiza Red Bull Racing.

Infiniti ar putea să îşi lărgească gama de modele cu două coupe-uri sportive complet noi, dezvoltate împreună cu specialişti de renume. Primul model ar urma să fie o sportivă poziţionată sub G37, un entry-level cu propulsie spate al cărui tren de rulare va fi dezvoltat alături de specialişti Lotus, pentru a garanta o ţinută de drum foarte bună.

Cel de-al doilea model ar urma să fie un coupe mult mai performant decât G37, dezvoltat însă pe aceeaşi platformă cu sedanul de clasă medie. Potrivit primelor informaţii, modelul va fi ceva mai scump şi se va bucura de expertiza echipei de Formula 1 Red Bull Racing, pe care Infiniti o sponsorizează deja alături de Renault.

Ambele sportive vor adopta filosofia de design inaugurată de conceptul Essence în 2009, filosofie care a fost deja preluată de fiecare model al japonezilor. Scopul constructorului nipon este promovarea sa pe piaţa din Europa şi consolidarea imaginii de brand în faţa rivalilor germani.

Cele două sportive sunt aşteptate să debuteze pe piaţă până în 2013.

Tot până atunci, planurile includ lansarea unui model compact, anticipat deja de conceptul Etherea în primăvara acestui an la Geneva.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru