Informatii despre Rolls Royce RR4

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 05.02.2009
Noul Rolls Royce RR4 va costa circa 190.000 euro si va imparti o serie de componente cu BMW Seria 7.

Esential

700 unitati Rolls Royce RR4 vor fi produse pe an la fabrica din Goodwood.

Rolls Royce RR4 va fi cel mai mic si cel mai ieftin model al gamei Rolls Royce. Modelul va avea un pret de circa 190.000 euro si va fi disponibil ulterior si in versiuni cabrio si coupe. Propulsorul noului model este un V12 de provenienta BMW, alaturi de un V8 bi-turbo de pe noul 750i. Modelele diesel si hibride sunt pe agenda de lucru a inginerilor Rolls-Royce.

In curand, oficialii Rolls Royce vor dezvalui numele oficial al modelului cu numele de cod RR4. Noul model va fi lansat anul viitor si va fi competitorul direct al lui Bentley Arnage T. Portierele spate se vor deschide invers, iar modelul va avea imparti numeroase componente cu BMW Seria 7.

Lungimea lui Rolls Royce RR4 va fi de peste 5.3 metri, dar va fi mai scurt decat Silver Phantom. Circa 700 unitati vor fi produse anual, fabrica din Goodwood avand posibilitatea de asambla in jur de 1.000 unitati pe an.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • Etienne
    RR Diesel
    E in regula ce au facut BMW la Rools Royce pana acum. Dar un RR diesel? E vorba totusi de o marca de super lux cu traditie. In ciuda progresului diesel-ului din ultimii ani, scopul motorinei ramane economia; iar un proprietar de RR nu vrea sa economiseasca. Cu dezvoltarea unui hybrid sunt de acord, poate chiar o varianta complet electrica, fiind vorba de tehnologie noua, poate avangardista. Asta inseamna RR
    0 0
  • RR diesel
    sunt de acord daca motorul atinge performantele specifice RR adica silentios si puternic
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru