Informaţii despre viitoarea generaţie Volkswagen Passat

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.01.2012
În 2014, Volkswagen va lansa pe piaţa mondială generaţia a şaptea a modelului de segment mediu, Passat. Aceasta va avea o platformă nouă, modulară, celebra MQB.

Dacă cea de-a şasea generaţie nu a adus decât o caroserie nouă şi câteva sisteme de siguranţă în plus, cea de-a şaptea generaţie a modelului Volkswagen Passat îşi propune să revoluţioneze segmentul mediu.

Constructorul din Wolfsburg plănuieşte să folosească o platformă complet nouă. Este vorba despre deja celebra platformă modulară MQB, pregătită să suporte maşini din segmentele B, C şi D şi să ofere o flexibilitate mult mai mare a variantelor de caroserie.

Aşadar, dacă trecerea de la generaţia cinci la şase a fost relativ modestă, clienţii se pot aştepta să vadă o faţă complet nouă a Passat-ului în 2014, atunci când este programată să debuteze generaţia a şaptea. Dimensiunile vor fi ceva mai generoase iar dotarea versiunii de bază va creşte fără a afecta negativ preţul de pornire.

Nu vor lipsi nici noile sisteme de siguranţă active şi pasive. Despre motorizări nu există momentan prea multe informaţii, însă ne putem aştepta la versiuni electrice şi hibride, precum şi la o reeditare a succesului BlueMotion pe toate versiunile de motorizare diesel şi benzină.

via | autoblog

Comentarii (28)

  • booring!!!
    39 30
  • Trateaza-te baiatule! La fiecare articol despre VAG spui acelasi lucru. Esti cumva un cercopitec?
    28 39
  • iarasi stafilococul auriu alin
    29 12
  • SUBSCRIU
    cel mai plictisitor model din clasa. noua generatie va fi un facelift la actuala generatie . dar reteta vag merge ca deh sunt atatia taranushi vanzatori de cartofi in piata si au nevoie de masina nemteasca suprema.=))
    32 21
  • zoltan
    7 generation
    foarte general acest articol. A fost oare lipsa de informatii si am gasit " de un articol ". Pai cand va veni o stire " adevarata" nici NU o s.o luam in seama !
    11 6
  • mda.....masina noua......ii trage 2 ciocane sa ii schimbe forma la caroserie si voila! in cel mai bun caz NOU vor fi doar farurile...
    23 15
  • ciobanu vasile
    vai da shi mashina frumoasa uai! eu cred ca ii shia mai tarii! la minie in sat shini are golf ii periculuos rau! daca imi cumpar io una ca asta o sa shiu eu al mai bengos!!! e suprema...
    25 20
  • parerea noastra nu conteaza

    important este ca exista oameni care cumpara astfel de masini plictisitoare cu foarte multe buguri si probleme enervante de la clima pana la sunete ciudate ale motorului, vibratii, erori de soft etc. (vezi forumul vw)

    nu dau un passat din 2003 1.9 tdi 131 cp cu km putini pe 2 din astea noi la fiabilitate. Si in general, asa e la toate marcile, mai putin astea mici care fac eforturi disperate sa progreseze si investesc foarte mult in cercetare.
    13 9
  • vw-bullshit
    ha ha ha
    O noua generatie de design futurist si nemaipomenit :)))))))))) angajati niste designeri asiatici sa va deseneze masinile ...tristiloooooooooor :))))
    10 15
  • @
    Si la Mercedes C-classe ce au facut ? I-au pus faruri de Octavia ? Voi sunteti plictisitori. Asa se schimba toate masinile.
    14 13
  • Hunter
    Tineti cont ca VW a facut schimbari mai radicale tot din 2 in 2 generatii: Golf 1 si 2 cam la fel, pe urma 3 si 4, 5 si 6. La fel au facut si cu Passat-ul si orice alt model. Deci e posibil ca la generatia 7 a Passatului sa mai miste si ei degetu pe hartie sa traga cateva linii in plus la aspect. Ramane de vazut, nu inteleg de ce unii deja se dau cu parerea. Tipic romanesc, sa vorbim fara rost, bagatori de seama.
    Plus ca cineva mai sus spunea inca ceva...ca plictisitoare sau nu, aceste masini se vand. Atata vreme cat lumea le cumpara asa, mai urate pt unii, mai cu probleme etc etc nu conteaza pentru fiecare individ in parte. Fiecare are gusturile sale si fiecare are cap cu care sa judece (mai mult sau mai putin) pt orice alegere sau achizitie face in viata.
    Daca ati lucra intr-una din fabricile VW sau in grupul VAG, nu ati comenta atat, pentru ca ati avea un loc caldut de munca, bine platit, cu tot confortul. De ce ?! Pentru ca produsele grupului se vand si toata lumea poate trai. Si acest lucru e valabil la orice companie, care fabrica orice produse, de la hartie idienica la nave spatiale.
    17 5
  • passat
    mai e mult pana la viitoarea generatie. deci pana atunci sa ne bucuram de actuala
    10 5
  • passat
    passat... o masina super ,
    as vrea modelul 2008 e mai tare decat cel nou...
    6 2
  • passat
    are cineva idee ce acte imi trebuie sa cumpar un passat uzat(2008-2009)
    1 3
  • passat
    in rate
    1 3
  • pentru toti terminatii care sunt contra VAG: voi nu vedeti ca aceste masini circula pe autostrada numai pe banda doi,? cand p...a mea a-ti vazut voi o chinezarie sau o franceza... sa mearga pe banda doi decat cand depasesc vreo taraba de camion. stati acolo la cutie ca multi s-au imbogatit pe prostimea voastra...., voi ce d.... masini conduceti? gura mica..., nu mai plangeti pe aici ca nu aveti voi bani de masina d-asta!
    9 7
  • @Hunter
    paralel
    adica generatia 4 de golf e doar un facelift fata de 3? :)))) Inseamna ca tu esti paralel cu modelele. Si de la 5 incoace, golful e absolut la fel, o mica tusa la faruri, o curba la geamuri si atat.
    Spui ca masina de vinde, deci e buna. Daca TATA Nano se vinde bine (in India ce-i drept) asta inseamna ca e mai buna decat Suzuki? NU. Totul tine de strategie de maketing iar Passat-ul are felia lui de piata, in fiecare tara. Acum discutia ca felia din germania nu poarta sapta cu cozorocul intors la volan este adevarata in totalitate, insa asta e cu totul alta discutie.
    3 4
  • @iulian
    Ba, atata iti zic. Daca vrei sa te umflii vreodata in fata altora cu masina ta, mai intai cumparati una. Cu masina poporului te poti umfla cel mult la tara la tine acolo. Noi ne p....m pe tine si pe saracia ta tdi, frustratule.
    5 6
  • @iulianiulianb
    wow... ai argumentat la obiect ! bravo ... nu mai am nici o replica. simplul fapt ca un agricultor trist si plictisit de viata conduce o masina "made in TURMA " ne-a redus la tacere pe toti. scopul nostru in viata de acum este sa notam cati vag-ONISTI merg pe banda doi si cati soferi cu masini atragatoare merg pe banda 1. multumim ca ne-ai luminat saracule cu duhul. DIN CE SPUI TU DENIGREZI INTREGUL STOL DE VAGI SOFERI PENTRU CA DE CELE MAI MULTE ORI CHIAR DACA EI CIRCULA CU 70-80 SA NU PAIRDA DIN VEDERE DARA DE ULEI TOT PE BANDA DOI RAMAN PENTRU CA EI DETIN MASINA SUPREMA IAR DACA DIN SPATE VINE TARE UN INSIGNIA OPC SAU UN M 5 N-AU DECAT SA INCERCE . SOFERII VAG SUNT AMBITIOSI. =)))) ce gandire poti sa ai tinere taranush =))
    9 8
  • cea mai vanduta masina
    Pentru cei care sunteti impotriva marcii VW: Golf 6, deci un VW, este cea mai vanduta masina din Europa de la aparitie (nov. 2008) pana acum, cu exceptia a 2-3 luni cand a fost Ford Fiesta! Si, mai mult decat atat, in Romania dupa Dacia, cea mai vanduta marca este tot VW! Asa ca rautatile gratuite impotriva celor de la VW chiar nu conteaza!
    7 5
  • ramses
    acum calculeaza cati tarani sunt in romania si in europa si vei intelege afluenta de vw ...cu ce sa care recolta ? cu honda accord ? =)))
    7 5
  • @ramses
    probabil tu esti singurul domn ramas in europa,propun sa te inpaiem sa te expunem la ANTIPA sa vada si generatile viitoare cum arata un om inteligent ce nu suporta vag
    8 5
  • va doresc la multi ani si la cat mai multe...tractoare!!
    intr-o tara unde cultura e in scadere desi a aparut acum cativa ani...se vad gusturile si afinitatile pentru masini!!
    4 7
  • 745
    Bai GIOVLEA?, sigur conduci o dacie sau un renou pentru ca astia cred ca au si ei masina, tine minte gioarsa ce esti; putine masini pot sa impinga o nemtoaica pe autostrada oricare ar fi ea.
    2 1
  • @iulianiulianb & co
    Pt voi, motto-ul "cine nu e cu noi e impotriva noastra" se potriveste de minune. Iar pt toti posesorii de VAG, nu am decat un argument: priviti cultura colegului vostru "iulianiulianb" si atunci o sa ne intelegeti pe noi ceilalti. Padure cu uscaturi exista peste tot, dar parca cele de Passat owners si BMW sint mai maro ca toate celelalte la un loc.
    1 3
  • iulianiulianb
    ALOO...COLEGU...?
    CULTURA VAG E INGINERIE BA!, TU NU INTELEGI CA NU POTI SA FII IN FATA UNEI NEMTOAICE CU DACIE SAU ALTE PORCARII "FIABILE" ?, CU DACIA SAU CU RENOU NU POTI SA FII IN FATA UNUI VW DIN NICI UN PUNCT DE VEDERE, CE D..Q NU INTELEGI?, PRIETENE DACA ESTI CU O FEMEIE IN DACIA TA SI TE DEPASESC, SE VA UITA DUPA MINE SI LA PRIMUL POPAS S-AR PUTEA SA PLECE CU MINE, VB SERIOS,HA,HA,HA, CREDEMA CA DACA NU AI VW SUNT MAI FIABIL DECAT TINE DE O MIE DE ORI, HAI PA, MAI VB, SA NU CREZI CA SUNT TIGAN...
    1 1
  • iulianiulianb
    TOT PT TINE COLEGU...
    CUL SAU INCULT VW TOT VW RAMANE....
    1 1
  • PT COLEGU....
    Sint se scrie SUNT, desteptule!, vw tot vw ramane, chiar daca e condus de un cocalar, creierul tau de intelectual nu te va ajuta sa iti permiti aceasta masina, Ramai cu masina ta "FIABILA" si nu-ti mai baga nasu' pe aici ca nu-i de tine.....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru