Kia a vandut 5.000 de unitati Soul in trei luni

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 14.04.2009
Vanzarile lui Kia Soul sunt cu 13% mai mari decat previziunile intiale. Coreenii au reusit sa vanda 5.000 unitati Soul in trei luni.

Vanzarile lui Kia Soul sunt cu 13% peste previziunile intiale ale directorilor Kia Europa. Kia a reusita sa vanda 5.000 unitati ale modelului Soul in primele trei luni de la lansare. Luna viitoare, modelul Soul va debuta in Australia si pe piata din Statele Unite ale Americii, de unde coreenii pot astepta vanzari record.

Kia Soul a primit recent un premiu din partea Ward’s Auto World pentru interiorul sau modern. Pe langa premiul din partea Ward’s Auto World, Soul a primit si un premiu Red Dot pentru design. Kia Soul este disponibil in trei versiuni de echipare si poate fi echipat cu trei motorizari diferite.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (3)

  • Vanzarile lui Kia Soul sunt cu 13% mai mai decat previziunile intiale.
    "Vanzarile lui Kia Soul sunt cu 13% mai mai decat previziunile intiale." Mai mai cum....inteleg ca s-a entuziasmat...dar vrem si noi sa stim cum sunt..mai mai..mai iunie , mai iulie... :))
    0 0
  • Opinie
    Le scriam unora ca Soul e o masina cu adevarat cool, referitor la un sondaj din Anglia. Masina aceasta va crea probleme in Romania competitorilor KIA din clasa mini, mica si chiar compacta.
    Masina aceasta chiar iti atinge soul-ul.
    0 0
  • danutz
    CACACIOSII ASTIA DIN RO
    DAAA, IN EUROPA SE VINDE DIN DECEMBRIE DAR CACACIOSI ASTIA DIN ROMANIA NICI MACAR O MASINA NU AU ADUS IN SHOWROOM LA BANEASA.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru