Kumho a prezentat un nou tip de pneu la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 16.09.2009
Kumho a prezentat o noua tehnologie de creare a pneurilor la Salonul Auto de la Frankfurt. Fabricantul de anvelope propune crearea pneurilor taiate cu laser.

Cei de la Kumho au prezentat un nou tip de pneu la Salonul Auto de la Frankfurt, care a fost creat cu ajutorul tehnologiei Laser. Acest pneu va transforma modul in care compania isi deseneaza suprafata de rulare a vitoarelor anvelope pe care le va crea. Astfel, Kumho va deface modul de creare al anvelopelor in doua etape, schimband felul in care sunt ele produse in acest moment.

Producatorul de pneuri va imparti procesul de creare al anvelopelor in doua parti – partea functionala si partea estetica. Astfel, partea functionala a pneurilor va fi aplicata dupa aceeasi metoda folosita si astazi, pe cand elementele suplimentare, fie ele si de design, vor fi taiate pe cauciucuri cu ajutorul tehnologiei Laser.

Noua tehnologie a fost dezvoltata la centrul tehnic Kumho din Anglia si le confera acestora capacitatea de a experimenta cu numeroase tiparuri si finisaje de anvelope pe care nu le puteau introduce in productia de serie fara costuri exorbitante. In viitor, pneurile Kumho realizate dupa noul procedeu vor putea fi oferite in numeroase forme desi toate provind de pe aceeasi linie de productie.

Astfel, pneurile Kumho din motorsport vor putea avea suprafete speciale trasate cu ajutorul laserului pentru a realiza un anumit tip de performanta.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (2)

  • pneurile aste o sa le puna dacia pe loganul electric dintr-o stire "vecina"
    6 0
  • clar
    iar in stirea de mai jos se arata cum poti camufla niste baterii dand impresia ca deasupra este un cort.....ne-am prins e conceptul electric
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru