Lexus a rechemat in service 214.500 automobile in SUA

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 20.01.2009
Lexus a facut un recall in service care afecteaza 214.500 unitati in Statele Unite ale Americii.

Esential

214.500 vehicule Lexus vor fi rechemate in service pentru inlocuirea unei conducte care ar putea provoca probleme pe viitor.

In ciuda reputatiei Lexus pentru calitate, marca de lux a Toyota a fost nevoita sa faca o rechemare in service in Statele Unite ale Americii.

Reputatia Lexus pe una dintre cele mai mari piete de desfacere din lume a fost afectata de o conducta de combustibil care are putea sa fie afectata in timp de coroziune si sa curga. Se pare ca aceasta problema ar putea sa apara doar daca se foloseste etanolul pe post de carburant.

Desi nici un client nu a avut o problema de acest gen cu Lexus-ul sau, Toyota a descoperit pericolul potential cu ajutorul unor martori luminosi din bord care semnalau probleme. Recall-ul afecteaza gamele GS, IS si LS, ale caror modele au fost produse intre 2006 si 2008.

Via | LeftLane

Comentarii (1)

  • Mircea
    Lexus Recall
    Faptul ca niciunul din autovehicule nu a avut probleme si ca Lexus fac aceasta rechemare preventiv nu poate decat sa aduca laude constructorului nipon care in mod evident evidentiaza o grija deosebita pentru consumator. Bravo lor!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru