Lifestyle Collection: cadouri pentru Crăciun din partea BMW

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 05.09.2010
Constructorul german BMW se gândeşte de pe acum la sărbătorile de iarnă şi a pregătit pentru fanii săi o serie de cadouri pentru Crăciun.

În ciuda faptului că mai sunt câteva luni până la sărbătorile de iarnă, oficialii BMW au lansat pe piaţă Lifestyle Collection. Aceasta include o serie de cadouri potrivite pentru Crăciun. BMW Snow Racer este o sanie sport creată pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 10 ani. Aceasta dispune de un mecanism de direcţie cu suspensie, un scaun ergonomic şi un claxon poziţionat pe ghidon.

Rucsacul BMW Joy este extrem de confortabil de purtat. Acesta dispune de numeroase compartimente de diferite dimensiuni, ideale pentru stocarea diverselor accesorii. Rucsacul are culoarea neagră şi pe suprafaţa acestuia a fost inscripţionat logo-ul Joy.

Cel de-al treilea accesoriu propus de BMW este un ceas de damă. Acesta dispune de un cadran de culoare neagră, pe suprafaţa căruia a fost inscripţionat logo-ul BMW. De asemenea, sigla constructorului german se regăseşte şi pe capac. Inima ceasului este un mecanism quartz de provenienţă elveţiană.

BMW pune la dispoziţia copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 5 ani o copie în miniatură a modelului M3 GT2.

Acesta dispune de scaune reglabile şi este disponibil în două versiuni. Varianta motorizată poate rula cu o viteză maximă de 2.5 m/h, iar autonomia sa este de o oră şi jumătate. Ultimul cadou pregătit de constructorul bavarez este un stick USB în formă de cheie care dispune de o memorie de 8 Gb.

Via | BMW

Comentarii (5)

  • Imi plac ceasul si stick-ul usb =]
    7 0
  • mda pt coca!
    e penibil de acum sincer!! ce naiba..
    0 7
  • Aditza
    Hi, hi
    USB-ul pot sa-l ia in bamboo cei care se duc acolo cu autobuzul sa-l arunce pe masa pe post de cheie
    1 1
  • haramantola
    stire veche
    ceasul si sticul sint de mult pe piata
    0 0
  • mai bine le-ar da cadou un set se anvelope de Iarna k sa nu mai blocheze intersectiile toti amaratii.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru