Londra: Model electric norvegian prezentat de Th!nk

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 24.07.2008
Th!nk, constructorul auto norvegian specializat in modele electrice, a prezentat un nou model la Londra.

Esential

105 km/h este viteza maxima a noului model electric dezvoltat de Th!nk.
204 km este autonomia anuntata de Th!nk pentru noul model electric conceput.
4 ore sunt necesare noului model electric Th!nk pentru a incarca bateriile de la 20 la 80% din capacitatea maxima.

Salonul Auto de la Londra a dat ocazia mai multor constructori auto de a-si prezenta modelele electrice. Norvegienii de la TH!NK, pioneri in automobile electrice, nu au pierdut prilejul de a expune propriul vehicul cu sistem de propulsie electric.

Astfel, Th!nk a prezentat pentru prima data in Marea Britanie singurul automobil electric din lume omologat pentru sosea si supus testelor de siguranta. Modelul norvegian poate atinge viteza maxima de 105 km/h si are o autonomie de 204 km cu acumulatorii incarcati complet. Bateriile acestuia au capacitatea de a se reincarca de la 20 la 80% in patru ore.

Producatorul norvegian sustine ca automobilul electric dezvoltat de ei poate rula 16.000 km necesitand un cost de doar 127 euro pentru curentul consumat. Pretul noului model conceput de Th!nk va fi anuntat cu putin timp inainte de a fi lansat pe piata, cel mai probabil, in vara anului viitor.

Via | WorldCarFans

Taguri: Th!nk

Comentarii (3)

  • Mini-romanu'
    Th!nk
    Iata ca se poate face si o masina de oras electrica rezonabila - nu ca frectia aia de la Nice.

    Insa ar putea costa destul de mult avand in vedere parametrii anuntati.
    Plus ca nu cred ca a luat prea multe stelute la siguranta (daca or fi avut bani de NCAP). Oricum, in confruntarea cu o masina super-intalnita in Romania gen Q7, ar avea sanse minime :o))

    Insa tendintele sunt incurajatoare!
    0 0
  • gigione
    Electricutza
    Da asa da ! este rezonabila ca viteza si autonomie, daca ar veni si la pret tot rezonabil - adica pana in 10 miare, ar fi o chestie !
    0 0
  • sunshine64sm
    Uauuuuuuuu...
    La viteza maxima de 105 km/h si autonomia de 204 km este intr-adevar o performanta care merita exclamatii :D Nici nu se compara cu o hardughie facuta in Hong Kong, sau inca cu o masinuta electrica, prezentata tot pe automarket.ro. Ha ha, nu se compara cu aia electrica de 700 CP, dar sa fim seriosi... si chiar arata bine :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru