Lipsa ajutoarelor de stat suspenda productia Th!nk

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 22.12.2008
Compania norvegiana de vehicule electrice Th!nk si-a suspendat productia pe termen nelimitat, asteptand bani din partea Guvernului.

Compania norvegiana de vehicule electrice de oras TH!NK a anuntat ca va suspenda productia modelelor sale in asteptarea de fonduri din partea statului. Decizia producatorului nordic vine dupa ce Guvernul din Norvegia a raspuns negativ primei cereri a celor de la Th!nk.

"In aceasta perioada, multe dintre companiile norvegiene sufera, iar Th!nk nu va primi niciun ajutor special din partea noastra", a declarat ministrul pentru Comert si Industrie al Norvegiei intr-un interviu acordat agentiei Reuters.

Ultimele vesti dintre Norvegia arata faptul ca Guvernul studiaza in aceste momente o lista de masuri prin care economia nationala va fi ajutata, banii urmand sa fie virati in mod proportional catre toate sectoarele productive ale industriei.

via | Autoblog

Taguri: City, Th!nk, Think

Comentarii (1)

  • sunshine64sm
    Cautati si voi sa sponsorizati o echipa de fotbal...
    La fel ca si in exemplul Dacia, care in ditamai criza se ofera benevol sa sponsorizeze echipe de fotbal, si tot asa cu productia oprita, ar fi bine sa se apuce si norvegienii de sponzorizat ceva echipe de fotbal. Eu le recomand FC Arges !!! Nu de altceva, dar poate se face si de o colaborare pentru ceva masinute electrice...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru