Lumma Design a pregătit deja un kit de tuning pentru BMW M6

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.06.2012
BMW M6 se bucură deja de atenţia tunerilor. Lumma Design a prezentat deja un pachet de tuning pentru coupe-ul de performanţă, care subliniază puternic agresivitatea.

Lumma Design s-a grăbit să fie printre primii tuneri care oferă un pachet de tuning pentru proaspătul BMW M6. Kitul gândit de germani poate fi aplicat doar pe varianta coupe şi nu presupune modificări de ordin mecanic.

Pachetul aerodinamic vine cu un spoiler frontal nou, dominat de prize de aer impresionante, de o extensie din fibră de carbon şi de o capotă din fibră de carbon cu guri de ventilaţie. Coupe-ul de performanţă devine mai agresiv şi graţie bosajelor mai largi, pragurilor laterale, deflectorului posterior şi eleronului de mari dimensiuni, fixat pe uşa portbagajului.

Aspectul posterior este completat de un set de evacuări duble, în timp ce profilul este dominat de jante de 21 de inch, încălţate cu pneuri sport.

Pentru interior, Lumma a venit cu multe inserţii din fibră de carbon şi tapiţerie din alcantara, disponibilă în mai multe culori, la cererea clientului.

Tunerul a anunţat că va primi comenzi pentru noul kit de tuning începând cu sfârşitul acestui an, livrările şi montajul urmând să se facă la începutul lui 2012.

via l egm

Comentarii (2)

  • .marius.
    Madness...
    2 0
  • ce ,,jucarie,,adevarata!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru