Lumma trece de la biciclete la BMW M3

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.04.2009
Casa germana Lumma Design a revenit la tuningul auto dupa ce zilele trecute a prezentat prima sa bicicleta. Tunerii au pregatit de aceasta data un kit estetic pentru BMW M3.

Dupa ce si-a socat publicul si chiar rivalii cu prima sa bicicleta exclusivista, casa de tuning Lumma Design a revenit la bodykiturile pentru vehicule cu patru roti. De aceasta data este vorba despre un pachet de accesorii pentru binecunoscutul BMW M3.

Versiunea de performanta, modificata estetic de Lumma, se adreseaza in primul rand celor care nu sunt multumiti de look-ul de serie al modelului si cauta ceva mai personalizat. Tunerii germani au pregatit bosaje noi realizate dintr-un material de fibre compozite, respectand prizele de aer ale versiunii de serie.

Look-ul este imbunatatit si prin folosirea luminilor LED la nivelul semnalizatoarelor, prin carcasele din fibra de carbon ale oglinzilor laterale si prin logo-urile Lumma. Nu puteau lipsi insa pragurile laterale, o buza pentru spoilerul spate, un spoiler frontal nou si un eleron din fibra de carbon montat pe acoperis.

Pachetul este completat de tevi de esapament cromate si de un set de jante de 19 inch cu o gama variata de modele, al caror pret porneste de la 4900 de euro.

Exceptand jantele, intregul pachet pregatit de Lumma va scoate din buzunarul posesorului de M3 inca 4488 de euro.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru