Maserati are un nou CEO

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 04.08.2008
Harald J. Wester, seful diviziei tehnice din cadrul Grupului Fiat, a devenit si noul CEO al marcii Maserati.

Esential

4 presedinti a schimbat Maserati in ultimii trei ani.

Maserati, marca de lux a grupului Fiat, a avut parte de numeroase conduceri in ultimii ani. Mai precis, incepand cu anul 2005 si pana astazi pe la Maserati au rulat un numar de patru presedinti.

In 2005, Martin Leach a fost inlocuit cu boss-ul de la Rolls-Royce, Karl Heinz Kalbfell. Acesta a fost schimbat dupa un an de italianul Roberto Ronchi.

La sfarsitul saptamanii trecute, Maserati a anuntat noul CEO al companiei, Harald J. Wester (foto), om de cariera in industria auto. Wester si-a inceput activitatea la Volkswagen, dupa care a lucrat si pentru Audi, Ferrari sau Magna Steyr, inainte de a veni in randurile Grupului Fiat.

Harald J. Wester a fost numit noul CEO la Maserati, dar isi va mentine si pozitia de sef al diviziei tehnice din cadrul Grupului Fiat.

Principalul obiectiv al noului CEO Maserati este sa mareasca profitabilitatea marcii intalieni si sa continue succesul modelelor GranTurismo si Quattroporte.

Via | Automotive News 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru