Maşina din filmul Furios şi Iute a fost scoasă la vânzare

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 10.10.2010
Maşina la volanul căreia s-a aflat Dominic Toretto, alias Vin Diesel, în filmul Furios şi Iute a fost scoasă la vânzare pentru 200.000 de dolari.

Muzeul Volo Auto din Illinois a scos la vânzare maşina la volanul căreia s-a aflat Vin Diesel în filmul Furios şi Iute. Este vorba despre un exemplar Dodge Charger RT fabricat în 1970. Modelul american a fost vopsit în culoarea gri, dispune de o priză de aer poziţionată pe capotă, iar la interior volanul a fost înlocuit cu unul sport.

Sub capotă, Dodge Charger RT ascunde un propulsor V8 ale cărui resurse sunt transmise roţilor prin intermediul unei cutii de viteze automate. Preţul pentru exemplarul care a făcut furori la Hollywood pleacă de la suma de 200.000 de dolari.

Via | Volo

Comentarii (5)

  • a fost in 1 si 4 , era neagra si Dominic Torreto ( Vin Diesel ) zicea in 1 ca are 900 cp ; dar in ambele a fost distrusa si pentru filme se fac copii identice ( in 4 a mai ramas o singura copie din cea condusa de Laz Alonso aka Fenix ) . a mai ramas doar un singur exemplar ? ca doar n-a fost una singura si au reconstruit-o
    10 0
  • careva
    Erori erori .. sau copy&paste gresit ?
    Este vorba despre un exemplar Dodge Cargher RT fabricat în 1970 --- CHARGER ?!
    3 2
  • @Automarket
    Pe capota nu este o priza de aer.Este vorba despre admisia "SHARK" care iese prin capota si foloseste princpiul de "ram air" prin care se forteaza un volum mai mare de aer catre compresor.

    Din cate stiu modelul din film avea transmisie manuala.
    7 0
  • kumite
    @Mowgli
    Punct achit,punct lovit.
    "Furios si iute" vs" teaser."?
    2 0
  • gata!
    ca l-ati umilit destul
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru