Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Mercedes GLA - primul clip video care anunţă designul versiunii de serie

Publicat Marti, 13.08.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 4
Mercedes GLA - primul clip video care anunţă designul versiunii de serie - Poza 1
Mercedes a publicat astăzi un prim video al viitorului GLA, crossover-ul compact pe care îl vom vedea la Salonul Auto de la Frankfurt. Imaginile clipului dezvăluie câteva detalii de design ale SUV-ului.

După ce ieri a publicat două schiţe ale viitorului GLA, Mercedes revine astăzi cu un clip video care trădează aspectul viitorului crossover compact de serie.

Aşteptat să fie expus în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, programat la începutul lunii septembrie, noul GLA preia multe din liniile de design expuse de conceptul cu acelaşi nume, prezentat în primăvară la Salonul de la Shanghai. Practic, noul GLA va fi doar un A-Klasse cu o gardă la sol ceva mai mare, elemente de protecţie a caroseriei şi, cel mai probabil, un nou purtător al tracţiunii integrale 4Matic.

Pentru a atrage publicul, dar şi pentru a fura din clienţii unor modele care se bucură deja de popularitate, Mercedes va miza pe un design îndrăzneţ, extrem de agresiv, influenţat de cel al actualului A-Klasse. Nu vor lipsi bosajele mai largi, eleronul montat pe hayon, grila frontală cu doar două baghete cromate şi interiorul preluat de la A-Klasse.

Urmareste Automarket
Sub capotă vom găsi aceleaşi motorizări ca şi în gama lui CLA, B-Klasse şi, evident, A-Klasse.
Printre candidaţi se numără un motor pe benzină de 1.6 litri şi 120 de cai, unul de 2.0 litri şi 210 cai, precum şi două dieseluri, unul de 1.8 litri şi 134 de cai şi unul de 2.1 litri şi 168 de cai putere.
Aşa cum precizam şi ieri, nu ar fi exclus să vedem şi unul din propulsoarele Renault în gama lui GLA, având în vedere că şi A-Klasse şi B-Klasse au adoptat dCi-ul de 1.5 litri.


Comentarii (4)

  • De ce toti asteapta motorul de 1.5 DCI de la Renault pe Mercedes? De unde atata ura??? :)
    1 12
  • Vasilica
    Pai nu e Mercedes care se respecta daca nu are motor de 1.5 dci. Sa nu fie pline serviceurile de ele cu probleme la pompe de presiune, injectoare, pompe ulei, motoare pline de ulei dupa 10000km
    4 12
  • Dacia Plant
    Cu siguranta vor fi motorizarile de pe CLA. Deci fara 1.5dci de la renault.
    5 2
  • Dieselul de 1.8 l are 136 si nu 134 iar cel de 2.1 l are 170 si nu 168 cp. Cum sa fie gla un a class cu garda la sol mai mare si protectii la roti?caroseria e de sine statatoare.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru