Michelin dă startul evenimentului Zilele Siguranţei Rutiere la Bucureşti

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 17.05.2012
Tinerii între 17 şi 25 de ani sunt chemaţi de Michelin în perioada 17-20 mai la Bucureşti pentru a participa la un eveniment dedicat siguranţei rutiere.

Michelin îşi reafirmă interesul pentru zona siguranţei rutiere şi dă startul evenimentului Zilele Siguranţei Rutiere la Bucureşti. Evenimentul este deschis publicului larg între 17 şi 20 mai şi îşi propune să faciliteze interacţiunea dintre şoferi şi experţi în siguranţă rutieră precum pilotul de raliuri Titi Aur, multiplu campion naţional în CNR, reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere sau specialişti medicali. 

Zilele Siguranşei Rutiere au loc în 17 şi 18 mai în parcul de la Politehnică, iar în 19 şi 20 mai în parcul Herăstrău, intrarea Pavilion H. Cei care îşi vor face timp să ajungă la evenimentul organizat de Michelin vor putea asista la cursuri de siguranţă rutieră, de prim ajutor, de conducere defensivă sau vor putea să consulte istoria siguranţei şi simulatoarele de presiune Michelin. Unul dintre principalele puncte de interes va fi simulatorul de condus, acesta oferindu-le participanţilor experienţa consecinţelor unui comportament rutier iresponsabil fără riscuri reale.

Ţinta Zilelor Siguranţei Rutiere este reprezentată de tinerii între 17 şi 25 de ani.

Bucureşti este a doua destinaţie pe harta evenimentului care a fost organizat în Floreşti (Prahova) între 15 şi 16 mai şi care se va încheia la Zalău, în 22-23 mai, pe Platoul de Marmură.

via | Michelin

Comentarii (1)

  • am o chestie care ma sperie .... si nu-s asa fricos de fire :)

    Acum un an, cam pe vremea asta incepea "febra" pneurilor de iarna, discutii interminabile despre cat si cum ne folosesc sau ne fura aiurea banii din buzunare aceste pneuri.

    ... a trecut o iarna

    .. toata lumea si-a luat pneuri de iarna, majoritatea noi ...

    ... si un procent incredibil de masini - observatie directa ce poate fi facuta de oricine stand la semafor - INCA AU PNEURILE DE IARNA .. suntem in Mai, temperatura medie este de 15-20 de grade ...

    In acest moment, pe strazile romaniei, asist cu neputinta la o defilare a celor mai belea pneuri de iarna low-cost pe masini care debea franeaza cand sunt noi nouțe. Strazile au devenit un pericol din cauza acestor oameni - mentalitatea damboviteaza de "lasa bre ca merge asa" cuplata cu "ce dom'e, ca le-am luat de noi" a dus parcul auto (bucurestean .. dar cred ca prin tara situatia este identica) catre cealalta extrema ... si asta este la fel de periculos ca situatia ce s-a vrut sa fie evitata iarna.

    Poate, cu ajutorul celor de la Michelin (nu de alta, dar voi ca jurnalisti auto aveti o oarecare "intrare" la ei) puneti un rand de pneuri de iarna si masurati o distanta de franare cand sunt 25 de grade afara si organizati un articol d'ala "senzational" ... poate se mai duce vestea si se mai trezesc romanii sa-si puna si pneuri de vara.... de preferinta tot noi... si recomandat nu "patine low-cost"
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru