Miranda a dat nastere "Diavolului rosu"

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Casa de tuning Miranda a creat un pachet de accesorii pentru BMW M3, botezat Red Devil. Acesta include printre altele si un kit aerodinamic AC Schnitzer.

Dupa ce in urma cu cateva saptamani, tunerii de la Miranda Series intrau in atentia presei internationale cu un pachet de accesorii de sezon pentru Seria 3, un alt model al bavarezilor primeste "ingrijiri" estetice.

De aceasta data este vorba despre mult mai puternicul M3 care a fost supus unui program de modificare estetic pentru a da nastere creatiei Red Devil, asa cum a fost ea supranumita de cei de la Miranda.

Aspectul sportiv este subliniat de caroseria vopsita in doua tonuri, rosu si negru, dar si de kitul aerodinamic imprumutat de la AC Schnitzer, care include: spoiler frontal si posterior, praguri laterale si o extensie spate din fibra de carbon.

Miranda si-a adus contributia la nivelul suspensiei montate pe M3, de provenienta Billstein, si la nivelul sistemului sportiv de evacuare, din inox. Versiunea de performanta a fost incaltata cu jante de 19 inch completate de pneuri cu dimensiuni de 235/35 pe fata si 305/25 pe spate.

Momentan, pretul pentru kitul Red Devil, dedicat lui BMW M3, nu a fost inca anuntat de cei de la Miranda.

via | ZerCustoms

Comentarii (1)

  • Masina din imagine nu este M3, vezi capota si esapament plus nu are aerisiri pe aripile fata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru