Mitsubishi aduce la Geneva conceptul i MiEV Sport Car

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 26.01.2009
O sportiva de buzunar cu inima electrica. Aceasta este caracterizarea perfecta a prototipului pe care Mitsubishi il va prezenta in premiera mondiala la Geneva.

Una dintre principalele atractii ale standului Mitsubishi de la Salonul Auto de la Geneva va fi conceptul i MiEV Sport Air. Este vorba de prototipul unui mini model sport electric, principalul sau scop fiind, conform declaratiilor oficialilor Mitsubishi, combinarea traditiei sportive ale marcii cu experienta dobandita in timp, prin constructia modelelor electrice.

Printre caracteristicile de baza ale conceptului i MiEV Sport Air se numara acceleratia puternica, cuplul motor mare, inerent motoarelor electrice, si un comportament rutier de exceptie. Acest ultim avantaj este rezultatul direct al pozitionarii bateriilor pe baza de litiu-ion de-a lungul ampatamentului, lucru care ii coboara lui i MiEV Sport Car centrul de greutate.

Deocamdata, Mitsubishi a dezvalui doar doua desene ale acestuia. Automarket va va oferi mai multe informatii legate de conceptul nipon imediat dupa ce acestea vor fi disponibile.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru