Mitsubishi Concept-cX va fi produs in serie

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 10.07.2008
Mitsubishi a anuntat astazi ca va produce un nou crossover bazat pe prototipul Concept-cX.

Mitsubishi a anuntat astazi ca prototipul Concept-cX, prezentat la Frankfurt, va intra in productie, urmand sa acopere un segment de piata pozitionat sub modelul Outlander.

Viitorul crossover nipon cu tractiune integrala va beneficia de o linie de motoare diesel care vor indeplini normele de poluare Euro 5. Noul propulsor diesel anuntat va beneficia de o turbina cu geometrie variabila, filtru de particule si catalizator catalitic.

Motorizarea de baza va fi asigurata de un propulsor de 1.8 litri si 136 CP, cu un cuplu maxim de 280 Nm, realizabil la 2000 rot/min. De asemenea, de pe noul model nu putea lipsi cutia de viteze Twin Clutch SST.

Mitsubishi nu a dat detalii despre modul in care modelul de serie va intruchipa, mai mult sau mai putin, conceptul prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. In plus, exista zvonuri care sustin ca Peugeot si Citroen doresc sa beneficieze de platforma lui Concept-cX.

Via | Mitsubishi 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru