Modelele Renault au primit eticheta verde ADAC pentru 2008

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.04.2009
Renault sarbatoreste cel de-al treilea an in care modelele sale au primit eticheta verde ADAC pentru calitate si fiabilitate.

Renault a anuntat ca modelele Twingo, Clio, Modus, Kangoo, Megane, Scenic si Laguna au primit, fiecare, eticheta verde ADAC. Lansarea modelului Laguna III i-a permis sa castige locul doi pe segmentul din care face parte, iar Megane II si Kangoo se claseaza pe locurile 4, respectiv 5 in categorii foarte disputate.

Renault Twingo Clio si Modus au atins un nivel foarte bun de calitate conform clasamentului ADAC, iar modelul Scenic II a devenit cel mai bun monovolum compact din clasa sa. Mai exact, modelul Scenic a fost considerat cel mai fiabil din gama Renault – 1.8 cazuri de pene imobilizante la 1.000 masini, iar Megane se situeaza printre cele mai bune locuri din segmentul sau, integistrand 1.9 pene imobilizante la 1.000 unitati.

Clasamentul ADAC este facut in fiecare an de catre clubul auto german si publicat apoi in publicatiile de specialitate. Acest clasament este realizat in urma interventiilor la care a fost chemat ADAC, iar vehiculul cu probleme tehnice a trebuit sa fie tractat. Modelele care au fost notate au anul de fabricatie cuprins intre 2003 si 2008 si s-au vandut in cel putin 10.000 exemplare anual in Germania.

ADAC este cel mai mare club auto din Germania si Europa si are peste 16.000.000 membri.

Via | Renault

Comentarii (3)

  • LauCalin
    cine, Twingo?
    Pentru cine nu stie, ADAC publica la inceputul fiecarui an un catalog cu o analiza complexa a fiecare masini noi de pe piata (Auto Special se numeste-vi-l recomand pentru ca sunt niste analize destul de bune). Iar in opinia lor Twingo este praf, una dintre cele mai slabe masini din clasa mini.
    In alta ordine de idei nu pot sa-mi dau seama cum au ajuns ei la concluzia ca Renault are masini fiabile cand toata lumea zice ca asta e punctul lor slab. Sincer sa fiu este pentru prima data cand aud ca Renault are masini fiabile si ma indoiesc sa fie asa. Dintre francezi pariez pe PSA.
    0 0
  • mda
    Draga LauCalin , esti informat GRESIT. Sau neinformat. Renault este vestit pt. siguranta si fiabilitate. Si PSA la fel. Renault face masini FOARTE FIABILE.
    0 0
  • lucian
    PSA
    PSA si fiabilitatea?! daca ai cumpara cred ca ai avea o parere de utilizator, nu de internaut ca aceasta.

    Daca nu stii care sunt progresele si esti invechit atunci vezi ultimele realizari si apoi scrie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru