Motoare cu trei cilindri pentru viitorul BMW Seria 1

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.05.2009
Noua generatie BMW Seria 1, asteptata pe piata in 2012, ar putea primi sub capota o serie de propulsoare cu trei cilindri axate in primul rand pe obtinerea unui consum cat mai mic.

BMW promite sa se alinieze treptat la noile norme de poluare si adopta moda reducerii capacitatii motoarelor. Aceasta masura se va oglindi insa asupra viitoarei generatii BMW Seria 1, asteptata sa debuteze pe piata in 2012.

Botezat cu numele de cod F20, viitorul Seria 1 va oferi clientilor sai si motorizari cu trei cilindri, care vor pune un accent deosebit pe consumul de carburant. Sub capota, hatchback-ului bavarez ar putea sa se gaseasca noi unitati turbo cu o cilindree de 1.3 sau 1.4 litri si diverse optiuni de putere.

Cea mai viabila solutie pentru constructorul german ar putea fi dezvoltarea unei astfel de unitati in colaborare cu alianta franceza PSA Peugeot-Citroen sau cu MINI. Axata in principal pe obtinerea unui consum mic, versiunea cu 3 cilindri ar putea fi ajutata de un motor electric si de cea mai noua tehnologie Efficient Dynamics.

via | Carangoblog

Comentarii (1)

  • ahhh
    tampiti, idioti si cretini.nu ma refer la bmw, ma refer la restrictiile astea tampite.mmmm si poate si la bmw. 3 cilindri?ce dracu de motor de matiz baga astia nene?

    ANUNT:vand jumatate de motor diesel de 2500, daca doriti jumatatea cu turbo pretul creste cu 25%.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru