Motocicleta Ferrari nu a fost inca vanduta

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 24.12.2008
Singura motocicleta Ferrari originala existenta in lume nu a fost vanduta la licitatia la care a fost inscrisa saptamana trecuta.

Esential

190.000 de euro a fost pretul de pornire in licitatia pentru motocicleta Ferrari.
105 CP dezvolta singura motocicleta care poarta legitim sigla Ferrari.

David Kay, un inginer care a colaborat in trecut cu MV Agusta, a creat o motocicleta unicat, in memoria lui Enzo Ferrari. Inginerul a primit chiar si acordul Scuderiei Ferrari sa amplaseze sigla Calutului Cabrat pe motocicleta si sa o numeasca Ferrari 900.

Motocicleta a fost pusa la vanzare in cadrul unei licitatii organizate saptamana trecuta in Elvetia, dar se pare ca pretul de aproape 190.000 euro a fost prea mare pentru participantii la licitatie.

Ferrari 900 are un motor de 900 centimetri cubi, cu patru cilindri si doua supape pe cilindru. Acesta este montat transversal si dezvolta 105 CP. Sasiul motocicletei este fabricat din aluminiu si are o forma care imita formele masinilor Ferrari. Evacuarea dubla are un sunet distinct, demn de numele pe care motocicleta il poarta.

Via | MotorCycleNews

Comentarii (3)

  • hidosu
    e hidoasa
    probabil vroia sa faca intrecere ce cei de la American Chopper...dar nici o sansa sunt prea buni cei de la American Chopper
    0 0
  • nu cred
    Ferrari 900 licitatie motocicleta vanzare
    este pe youtube un chopper de la ferrari si e cel mai rapid din lume
    a fost facut in colaborare cu shell cred
    0 0
  • toteu
    Sigur nu au fost romani la licitatie... :)) oricum, la 10k euro sunt motociclete cu mult peste performantele acessteia.. pretul este enorm
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru