Noi informatii despre viitoarea generatie a lui VW Beetle

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 20.03.2010
Viitoarea generatie a lui VW Beetle va avea un design imbunatatit, un interior revizuit dar si o atitudine masculina.

VW va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, programat in luna noiembrie, un concept al viitoarei generatii Beetle. Conform oficialilor germani, modelul va fi lansat anul viitor, iar atentia designerilor va fi intreptata catre un stil mai putin retro. Viitorul Beetle va fi dezvoltat pe platforma noului concept Jetta Coupe, acesta urmand sa aiba un ampatament mai lung.

De asemenea, inginerii VW vor imbunatati si tinuta de drum a lui Beetle, acestia optand pentru o suspensie MacPherson pentru puntea fata si o bara de torsiune pentru puntea spate. Versiunea de top a noului Beetle va dispune de un propulsor de 2.0 litri care dezvolta 210 cai putere, iar suspensia de pe puntea spate va fi una de tip multi-link. Pentru a raspunde cerintelor publicului VW a remodelat si interiorul noului Beetle.

De asemenea, pentru cei care isi doresc o mini-vacanta la volanul viitoarei generatii a modelului german, VW va mari capacitatea portbagajului pana la 250 de litri. In ceea ce priveste motorizarile, VW va pregati trei propulsoare pe benzina si doua diesel, dar si o versiune hibrida.

Varianta ecologica a lui Beetle va dispune de un propuslor de 1.4 litri, care dezvolta 150 de cai putere, asistat de un motor electric gata sa ofere si el inca 27 de cai putere.

Via | egmcartech

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru