Noua generaţie Toyota Corolla, amânată pentru 2014

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 28.10.2010
Pentru a se asigura că noua generaţie Corolla nu va avea niciun defect care să necesite o rechemare la service, cei de la Toyota au hotărât amânarea lansării oficiale a viitorului model compact.

Lansarea noii generaţii a modelului Toyota Corolla va fi amânată până în 2014 pentru ca producătorul japonez să pună la punct toate detaliile tehnice legate de modelul său. Amânarea are la bază problemele de fiabilitate care au dus la rechemarea a peste 14 milioane de maşini Toyota în service-uri în decursul ultimului an.

Conform presei internaţionale, Toyota are nevoie de ceva mai mult timp pentru a valida noua generaţie Corolla. Inginerii japonezi se vor apleca asupra fiecărui detaliu tehnic pentru a se asigura ca noul model nu va fi nevoit să suporte o rechemare în service, aşa cum s-a întâmplat în cazul unor motorizări ale modelului aflat astăzi pe piaţă.

Toyota Corolla este cel mai de succes model din istoria industriei auto, cu 35 de milioane de unităţi vândute până în 2007. Modelul a fost introdus pe piaţă în 1966, succesul său făcând ca ritmul de vânzare la nivel mondial fiind de o maşină pe minut pe tot parcursul ultimilor 40 de ani.

via | IAB

 

Comentarii (5)

  • Ar trebui sa coste cat un chevrolet cruze nu cat un golf.
    8 5
  • buna decizie , dar asa tarziu ...
    cu atatea rechemari ( fie si pentru lucruri marunte ) era si cazul sa fie mai atenti ; e o chestie de imagine nu ca ne-ar fi frica sa mai cumparam Toyote

    @Jcd poate Jetta , Golf nu se compara cu Corolla fiindca e Hatchback , nu Sedan
    2 3
  • ora de limba romana
    ".......amânată până în 2014 pentru ca constructorul japonez......."
    Atentie la CACOfonie Automarket!
    1 0
  • Corolla
    Pai in poze e o frumusete de Corolla sedan , care concureaza Golf /Jetta / Octavia
    2 0
  • Bafta TOYOTA !
    Imi dau seama cat va pricepeti cei care ati comentat mai sus , vedeti totusi ca exista si o versiune hatchback la Corolla.

    PS:daca tinem cont ca un model se lanseaza de la A-Z in 4 ani , inseamna ca abia au inceput lucrul la model.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru