Noul BMW X1, surprins pe platoul de filmare

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 29.04.2009
O fotografie recenta a dezvaluit liniile versiunii de serie a modelului BMW X1. Crossover-ul imprumuta majoritatea liniilor promovate de conceptul cu acelasi nume, dezvaluit anul trecut la Frankfurt.

Faptul ca BMW pregateste deja versiunea de productie a conceptului X1 nu mai este o surpriza pentru nimeni. Putini stiu insa cum va arata crossover-ul in varianta finala. Misterul a fost insa spulberat astazi cand pe internet a fost publicata o imagine a noului model, surprins complet necamuflat in timpul filmarilor unui video de prezentare.

Spre deosebire de conceptul dezvaluit in toamna la Paris, versiunea de productie vine cu o grila noua si cateva modificari timide la nivelul caroseriei, drept dovada ca BMW mizeaza foarte mult pe aspectul prototipului, primit cu caldura la salonul francez.

Crossover-ul bazat pe platforma modelului Seria 3 se poate lauda cu un ampatament de 2769 mm si o lungime totala de 4457 mm, ceea ce se traduce in spatiu interior suficient pentru toti pasagerii chiar daca dimensiunile il apropie foarte mult de fratele X3.

Sub capota se vor afla deja cunoscutele versiuni diesel si benzina, cuplate la o transmisie automata cu opt rapoarte sau manuala cu sase trepte.

Crossover-ul ar urma sa beneficieze si de pe urma unei versiuni hibride, dar momentan detaliile sunt putine.

Noul BMW X1 va ajunge in showroom-urile constructorului german in toamna acestui an, pretul de pornire fiind estimat la 25.000 de euro.

via | WCF

Comentarii (10)

  • nu inteleg
    daca intra x1, x3 pe ce segment de piata se bate? mai pe scurt care e diferenta intre ele?
    0 0
  • segmentu
    vum pe ce segment....pe ista segment!
    se va bate pe segmentul actual a lui x3(q5 si xc60 si care o mai fi) iar noul x3 se va bate cu ml(cica x3 va creste cat fostul x5)....concluzia? in curand smartu se va bate cu seria 5, iar q7 cu ceva soi de TIR...asta daca mai ramane petrol.
    0 0
  • Doamne cat e de urata...

    Asta e o lectie despre cum sa inlocuiesti o masina urata cu o alta masina urata. Design cu privire sashie de pe seria 1 pus pe ceva care seamana cu seria 3.

    Mai ramane sa scoata una de culoare alba si poate sa concureze cu Ssang Yong Actyon la uratenie
    0 0
  • Mircea
    Mie imi place platforma de filmare. Mi se pare a fi o seria 7 E38 transformat in pick-up.
    0 0
  • bmw
    De fapt vedeta din poza e bmw-ul pe care s-au catarat cameramanii. Celalalt nici vorba.
    0 0
  • vedeta
    Chiar daca nu o fi el vedeta e singurul BMW interesant din poza. Celalalt e o strutocamila ca si hidosenia aia de X6
    0 0
  • E BMW
    Un lucru e cert : ESTE UN BMW .Urat,frumos cum e,se va vinde :)
    Vorba celui de mai sus.E o strutocamila.Nu ne putem kk in gusturile fiecaruia. Cui ii place sa'si cumpere :).Personal .
    0 0
  • X1 ca X1
    X1 .... sincer in poza asta mai mult m-a atras 7-le :)
    0 0
  • design
    multi cunoscatori intr ale designului pe aici:)) X1 va concura cu Tiguan si restul din clasa.. va fi mai spatios insa, dar si mai performant.. X3 va concura cu Q5 (mai mare decat Tiguan) si GLK.. va expuneti parerile sa va aflati in treaba, fara sa va documentati in prealabil!
    0 0
  • bmw x 1
    Mie mi se pare o masina frumoasa,mai mult ca sigur masina arata mai bine pe ecran decat va arata in realitate,ultimele masini din 2006,2007 pana acum semanau cu masini din spatiu,mult mai diferite,insa cand ies pe piata nu difera char asa mult,desi nu sunt urate.Eu sunt fan bmw si cred ca e masina de foarte mare calitate,va sfatuiesc sa alegeti aceasta firma.De cand se va scoate pe piata daca pretul va fi mult mai mic decat X 3 atunci probabil X 1 il va inlocui;pretul de pornire va fi de la 22.500 din cate am vazut.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru