Noul Opel Insignia, al doilea teaser oficial

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.03.2008
Opel a dezvaluit astazi al doilea teaser al viitorului Insignia, modelul care va inlocui actuala generatie Vectra.

La sfarsitul lunii noiembrie Opel dezvaluia primul teaser al viitorului model Insignia, inlocuitorul actualului sedan Vectra. Abia la trei luni dupa primele indicii, constructorul german a decis sa publice al doilea teaser al modelului, incearcand astfel sa obisnuiasca publicul cu linia blocurilor optice si grila frontala.

Asa cum reiese si din prelucrarea digitala, noul Insignia va fi echipat cu cea mai noua tehnologie AFL, care ajusteaza automat distributia fasciculului luminos, in functie de conditiile de drum si vizibilitate. Blocurile optice AFL, care vor debuta in premiera pe Insignia, vor beneficia si de lumini LED.

Viitorul Opel Insignia va debuta oficial in luna iulie la Salonul Auto de la Londra, urmand ca primele livrari sa inceapa chiar la sfarsitul lui 2008. Potrivit primelor declaratii ale oficialilor germani, noul sedan Opel va avea un caracter premium si va creste considerabil in dimensiuni.

Pentru dezvoltarea modelului Insignia, Opel va apela la platforma Epsilon II, cu tractiune spate, imprumutata de la GM si va dispune de mai multe variante de caroserie: sedan, hatchback si break.

Despre motorizari Opel nu a oferit inca nici o informatie, dar se asteapta ca Insignia sa fie propulsat de o gama de motoare in patru cilindri pe benzina si diesel dar si de un V6 care ar urma sa echipeze versiunea de top.

 

Taguri: GM, Insignia, Opel, Vectra

Comentarii (2)

  • dadadada
    Acest producator AMERICAN cu fabrici in mai multe tari din Europa.......Ce draq scrieti voi acolo???Uitati-va pe hirtiile unui Opel si veti vedea ca scrie GM!!!!! OOOOOF! Grea meserie v-ati ales......
    0 0
  • Insignia
    Precizare pt automarket : Opel insignia va beneficia optional de o Tractiune Integrala. Vezi noul CADIlac CTS si motoarele de pe Opel Antara!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru