Noul Volkswagen Polo va fi prezentat la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Volkswagen va prezenta a cincea generatie a modelului Polo la Salonul Auto de la Geneva.

Potrivit declaratiilor lui Ulrich Hackenburg, seful departamentului de dezvoltare Volkswagen, noua generatie a lui Polo va fi lansata la Salonul Auto de la Geneva si va fi disponibila in Europa spre sfarsitul acestui an. Alaturi de Golf, acest model va fi introdus si pe piata din Statele Unite ale Americii, incepand cu anul 2011.

Aspectul noului Polo va fi mai cizelat si va semana cu cel al lui Golf VI. Modelul din imagine este prelucrat digital in baza fotografiilor spion si a aspectului lui Golf VI. A cincea generatie a lui Polo va fi mai mare decat modelul actual, pentru a putea concura cu modele precum Ford Fiesta si Honda Fit, care au crescut deja in dimensiuni. O versiune GTI a noului Polo este inca in lucru, dar datele acesteia nu au fost inca dezvaluite.

Volkswagen intentioneaza sa isi tripleze vanzarile sale din Statele Unite ale Americii, pentru a atinge cifra de 800.000 unitati pe an pana la sfarsitul anului 2010. Pentru a realiza acest obiectiv, compania germana va lansa doua noi sedan-uri create special pentru piata americana si va introduce alaturi de acestea modelele Golf si Polo.

Via | MotorAuthority

Comentarii (5)

  • marius
    Cum adica
    Bre, hombre. Salonul Auto de la Detroit s-a dus. Parca era vorba de Geneva. Voi nu verificati nicodata ce scrieti.
    0 0
  • golf?
    voi ziceti ca va introduce golf pe piata americana? golfu e de mult in state numai se cheama rabbit. ati inceput sa fiti din ce in ce mai delasatori. cred ca o sa ajungeti mai rau decat promotor.
    0 0
  • @b76, marius
    @b76:
    Este vorba de introducerea lui Golf VI pe piata americana. Acest model nu este inca disponibil direct prin dealerii Volkswagen.

    @marius:
    Imi cer scuze pentru eroare. Am corectat. Multumesc.

    Numai bine!
    0 0
  • clone
    politica firmelor auto de a creea clone de mai multe dimensiuni a aceleiasi masini cred ca e paguboasa atat pentru ei cat si pentru industrie.......de exemplu de ce vw POLO trebuie sa semene cu GOLF..???........doar ca sa aline orgoliul unuia care nu are bani de GOLF????
    ...-----sau AUDI.......TOATE SUNT APROXIMATIV MAI MULT SAU MAI PUTIN ASEMANATOARE INTGRE ELE ceea ce e foarte deprimant pentru o firma de LUX asa cum se pretinde .............
    0 0
  • mda
    dogy are dreptate.....pollo asta e un golf 6 mai mic.....daca un producator atat de mare ca vw nu poate puna cateva mini costuri in plus sa mai schimbe ceva........apoi laso balta.......bn ca un producator ca fiat poate....uitate la vechiul fiat punto si la noul fiat grandepunto....sau la vechiul fiat stilo si la noul fiat stilo care amu se numeste bravo.......diferentele... se vad......doar in grupul vw-audi-seat mai vezi din astea.....seat exeo-audi A4 sau vw getta ca in spate e passat si in rest.....golf5..........si golf 6 parca e un face-lift a lui golf 5....ca in lateral nu so schimbat mare lucru......si in fatza seamana cu scirocco si in spate cu touareg.....si bordul seamana cu a lui eos.......folosesc astia mult xeroxu sa se copieze.......noroc ca si vw si audi is fiabile si construite calitativ ca de nu.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru