O noua versiune in gama Jaguar: Diesel S de 271 cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.02.2010
Jaguar a publicat primele detalii despre noua sa veriune de XF. Modelul de clasa medie preia o serie de elemente importante din gama performantului XFR

Jaguar largeste gama de motorizari a modelului XF cu o noua versiune, botezata Diesel S, capabila sa livreze pana la 271 de cai putere. Clientii care vor opta pentru noul propulsor vor primi "drept recompensa" si un interior identic cu cel al performantului XFR, dar si un pachet Adaptive Dynamics in echiparea standard.

Acesta din urma vine cu un sistem care analizeaza miscarea caroseriei si a directiei, adaptand imedit suspensia la conditiile de drum.

Mike Cross, inginer sef pentru integritatea vehiculelor, a declarat ca "XF preia tot ce s-a experimentat pe fratele de performanta XFR, pentru a oferi o masina sofisticata si sportiva. Noul sistem Adaptive Dynamics ii permite noului Diesel S sa ofere un control deosebit fara a face compromisuri in materie de confort, asemeni pachetului de suspensii sportive", a incheiat Cross.

Noul Diesel S poate primi si un pachet Aerodynamic, care vine cu o grila neagra personalizata, cu praguri inspirat de cele de pe XFR, cu lumini LED si o evacuare noua ce completeza aspectul sportiv.

Comentarii (5)

  • Excelent
    XF, cea mai buna masina din clasa ei. PUNCT! O spune un fan Audi.
    8 2
  • superba
    chiar ca e printre cele mai bune si frumoase masini din clasa ei. am avut ocazia sa merg cu un xf 3.0 diesel varianta de 275 de cai si am ramas fara cuvinte, nici nu iti dai seama cat de usor ajungi pe la 150 km/h. E o masina superba atat ca design cat si tehnologie.
    6 4
  • @Ciprian Malan
    Unde ai mers cu "xf 3.0 diesel varianta de 275 de cai'? Esti pilot la la Jaguar? tocmai a fost lansat.
    6 4
  • @cel de mai sus
    daca ai fi tacut si teai fi informat mai bine inainte sa dai cu bota in balta ai fi aflat ca se comercializeaza varianta 3.0 diesel de 275 de cai si ii zice 3.0D S. Eu nu vb de motorizarea care este prezentata in articol si are 271 de cai, dupa cum zic ei nu 275 de care am vb eu. Cred ca nici nu ai citit bine articolul doar teai bagat in seama.
    2 3
  • legalize
    deja testat
    baietii astia din romania deja au testat motorizarea asta

    http://urlz.ro/ae7520
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru