OFICIAL: BMW X3 primeşte pachetul M sport

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.12.2010
La numai câteva luni de la debutul oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris, BMW X3 primeşte şi pachetul M Sport, care aduce elemente aerodinamice noi şi suspensii mai rigide.

După ce a lansat noul X3 pe majoritatea pieţelor mondiale, BMW anunţă şi introducerea pachetului M Sport pe fratele mijlociu al gamei sale de teren. Asemeni oricărui model din gama bavarezilor, kitul aduce în plus elemente aerodinamice, o suspensie îmbunătăţită şi mai multe accesorii pentru interior.

Pachetul M Aerodynamics propune un spoiler frontal revizuit, cu prize de aer mai generoase, bosaje mai largi şi mai pronunţate, evacuări cromate, un deflector fals, precum şi un set de jante tradiţionale, disponibile în dimensiuni de 18, 19 şi 20 de inch.

Inginerii bavarezi nu au scăpat din vedere nici suspensia, care a devenit mai sensibilă şi mai promptă atunci când este asociată sistemului Performance Control şi tehnologiilor Dynamic Damper şi Dynamic Drive Control. Noua setare a suspensiilor şi deja performantul sistem xDrive de ultimă generaţie promit o ţinută de drum sportivă.

La interior, pachetul M aduce scaune sportive îmbrăcate în piele şi stofă Pearlpoint, un volan multifuncţional şi Cruise Control, inserţii din aluminiu, logo-uri semnate BMW Individual şi un schimbător sport, doar pentru versiunea 20d.

Noul pachet M Sport va fi disponibil începând cu primăvara lui 2011 în toate showroom-urile din Europa.

Accesoriile vor putea fi comandate pentru ambele verisuni de motorizare xDrive20d şi xDrive35i.

via | BMW

Comentarii (4)

  • Arata extraordinar si cu pachet M si fara. In realitate parca este o alta masina , mult mai frumoasa .
    9 3
  • CHINA STYLE!
    Hidos...
    6 10
  • daa
    Da, e super hidos, doar marcile VAG arata f bine, alea sunt Xerox style
    6 5
  • @ C-G-C
    De cand te stiu ai fost debil .
    Ce sa-i faci Daca esti numai C si G de unde minte in cap...
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru