OFICIAL: Cel mai rar model Koenigsegg - CCXR Trevita

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.09.2009
Koenigsegg va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt versiunea exclusivista CCXR Trevita, care va fi produsa in doar 3 exemplare.

Dupa ce a tinut prima pagina a publicatiilor internationale atunci cand a cumparat Saab, Koenigsegg revine in atentia mass-media si in vechea postura de constructor de nisa exclusivist. Cea mai noua reusita a suedezilor se numeste Trevita, si este o versiune cu totul speciala a modelului exotic CCXR.

Numele ales de constructorul suedez subliniaza principala trasatura a supercarului, el fiind o abreviere a sintagmei "tre volte bianco". Elementul distinctiv este materialul Diamond Weave derivat din fibra de carbon printr-un procedeu dificil de prelucrare. Noul CCXR Trevita foloseste materialul exclusivist la nivelul intregii caroserii, de unde si numele.

Materialul rezultat din prelucrarea fibrei a fost finisat intr-o culoare diamantata, care necesita o munca atenta si solicitanta, tocmai pentru a insufla un carcter exclusivist modelului suedez. Si, pentru ca tot ce este exclusivist este si rar, Koenigsegg a decis sa dea nastere doar unui numar de trei exemplare CCXR Trevita, versiunea devenind cea mai rara din portofoliul Koenigsegg.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • TZENU BMW
    pretu???
    capodopera da si cat costa, la cate zerouri sa ma astept??
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru