Oficial: Ford Focus CC facelift

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 05.02.2008
Ford a publicat primele imagini oficiale cu versiunea restilizata a modelului Focus Coupe-Cabrio.

Esential

145 CP are motorul de 2.0 litri pe benzina.
136 CP are motorul de 2.0 litri diesel.

Ford a pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva varianta restilizata a modelului Focus Coupe-Cabrio. Ford Focus CC facelift ofera o serie de imbunatatiri fata de generatia actuala a modelului.

Fiind vorba despre versiunea coupe-cabrio, primul lucru care ne sare in ochi este acoperisul retractabil. Ford a folosit pentru facelift-ul la Ford Focus CC un acoperis retractabil semnat de Pininfarina.

Privit din fata, noul Focus CC ofera cunoscutul look al designului Kinetic, prezent si pe versiunile sedan sau coupe ale modelului Focus. Printre noile tehnologii existente pe Focus CC sunt notabile sistemul de monitorizare al presiunii din pneuri, sistemul de pornire fara cheie, sistemul de navigatie si sistemul audio dotat cu Bluetooth si conexiune USB .

Gama de motorizari pregatita pentru noul Focus CC cuprinde doua propulsoare pe benzina, 1.6 litri de 100 CP si 2.0 litri de 145 CP. Ford a pregatit o singura optiune pentru diesel: propulsorul de 2.0 litri de 136 CP si cuplu maxim de 320 Nm.

Coupe-Cabrio este a sasea versiune din gama modelului Focus, dupa variantele cu 3 usi, cu 5 usi, sedan, break si ST.

Sursa: Ford
Taguri: CC, Focus, Fod

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru