Oficial: Iata noua generatie Toyota Avensis!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 10.09.2008
Toyota a publicat alte cateva fotografii ale noii generatii Avensis, un model care revolutioneaza designul japonezilor.

In ultima zi a lunii august v-am dezvaluit prima fotografie oficiala a noii generatii Toyota Avensis. Astazi revenim cu o serie de noi imagini ale modelului japonez, asteptat sa debuteze oficial in cadrul SalonuluI Auto de la Paris. Modelul de clasa medie va putea fi admirat atata in varianta sedan cat si in varianta break.

Rezultat al centrului european de design Toyota, cea de a treia generatie Avensis vine cu un design mai agresiv decat actualul model, lasand la o parte aspectul sobru. Aceeasi evolutie are loc si la interior, unde designul devine mult mai atragator decat cel al actualei generatii, pastrand insa o serie de similitudini.

Oficialii europeni Toyota au fost destul de zgarciti in ceea ce priveste informatiile despre noul Avensis. Se pare insa ca sedanul si break-ul vor beneficia de trei motorizari pe benzina revizuite, capabile sa ofere o putere mai mare dar si o economie de combustibil. Avensis va fi propulsata de o unitate de 1.6 litri si 132 de cai, de un mototr de 1.8 litri si 147 de cai putere si de un varf de gama de 2.0 litri si 152 de cai.

Gama motorizarilor diesel va ramane neschimbata si va marca prezenta unitatilor D-4D de 2.0 litri si 126 de cai si de 2.2 litri cu puteri cuprinse intre 156 si 177 de cai putere.

Potrivit informatiilor initiale, Avensis va dispune si de o serie de noi sisteme de siguranta: control al stabilitatii vehiculului (VSC+), faruri adaptive (AFS) si sistem Safety Pre-Crash (PCS).

via | CarScoop

Taguri: Avensis, Toyota

Comentarii (18)

  • Rusu Ovidiu
    Foarte tare !
    Sa moara mama cum arata .... prea tare...
    0 0
  • Vlad P
    @ Mircea Mester - continuare de la megane
    Daca asa cum e normal adiminii isi rezerva dreptul de a sterge anumite comentarii, aceeasi adimini (care sunt si redactori sefi) ar trebui sa concedieze personalul incompetent in urma gafelor repetate si ar trebui in aceeasi masura sa stearga posturile cu comentarii retarde ca cel de mai sus.
    0 0
  • atentie la limba...
    "devine mult mai bine atragator"
    0 0
  • tristete mare
    In afara de Opel Insignia, absolut toate masinile noi arata ca porcu'... Avensis asta e la fel de anosta si urita ca si modelul dinainte. Mai au putin si le pun pluguri in fata, ca la tren, ca sa se simta bine pietunu' cind il ia cu 80 la ora pe trecere...
    0 0
  • supermasina
    Arata bine, e foarte fiabila, ce mai, bate de departe Passat, Mondeo, Insignia sau alte germane...
    0 0
  • Mircea Mester
    @Vlad P
    Aceiasi admini isi rezerva dreptul de a cunoaste foarte bine capacitatile fiecarui redactor, de a discerne intre erorile de tastare si cele gramaticale grave si de a pastra acele comentarii care au legatura cu subiectul.

    Si, evident, isi rezerva dreptul de a raspunde sau nu unui comentariu care nu are (din nou) legatura cu subiectul. Dar, de aceasta data, o fac.
    0 0
  • seamana bine pe mazda 6.nu zic ca e ceva intentionat copiat, asa ca fapt divers, ochiul imi spune ca seamana.oricum arata mult mai bine ca precedentul.
    eee.daca am compara aceasta poza "full option" cu aceeasi de la ford, nu cred ca toyota ar fi este chiar asa departe.
    0 0
  • adrian
    un design mai agresiv decat precedenta.
    un face lift in ton cu moda.
    foarte reusit, felicitari!
    0 0
  • @Mircea Mester
    Eu nu ma refeream la greselile de tastare ci la greseli de cunostinte elementare din domeniul auto, cat si la greseli de exprimare. Iar daca iti pare ca criticile nu au legatura cu subiectul te inseli. Ar trebui sa invatati din ele. Oricum norocul meu e ca sunteti obligati sa publicati sursele stirilor. De acum incolo o sa intru pe acele surse si nu pe automarket. Dureros din nou este ca in loc sa pastrati utilizatorii, care va aduc banii caci fara ei nu ati avea publicitate, voi va umflati in pene desi ar trebui sa va fie rusine de incompetenta voastra si sa incercati sa faceti ceva sa schimbati situatia. Dar stiu, suntem in Romania si merge si asa si ce conteaza un tampit care nu mai intra pe site-ul nostru, nu?
    Va veni vremea cand genul asta de afaceri se vor duce la fund si toti cei care habar nu au sa isi faca meseria vor disparea. Pana atunci insa intram pe alte site-uri in loc sa sustinem unul romanesc. Asta e vina voastra. Averile si renumele nu se face peste noapte, ele se pastreaza in timp. Daca va merge bine acum asta nu inseamna ca, calitatea slaba a serviciilor voastre nu va vor trada mai tarziu. Bafta, aveti nevoie.
    Si incearca sa realizezi, critica are legatura cu subiectul.
    0 0
  • @ Mircea M
    poti sa stergi postul asta dupa ce il citesti, tu trebuie sa il vezi, nu lumea de pe aici.
    0 0
  • noul avensis
    parca seamana din fata cu sandero :)
    Accord iz za best ;)
    0 0
  • mai-mai
    Draga domnule Rusu Ovidiu , ce ai cu mama ta ? Un om care ti-a dat viata , iar tu ai doresi sa moara ?! Cita intelepciune si cultura cuprinde acest "sa moara mama " !!! Cu oameni ca tine , Europa ne va privi cu admiratie !?
    0 0
  • mda
    MAI COSTI , OPEL INSIGNIA NU E O MASINA GERMANA ! EA APARTINE GRUPULUI GENERAL MOTORS(SUA) SI SE FABRICA IN DIFERITE TARI EUROPENE.
    0 0
  • Zagado26
    Masina este clar o evolutie fata de modelul precedent desi aspectul de tanc la partea din fata se mentine.
    Liniile aduc un pic a Honda Accord, la modelul break se vad mai bine iar volanul e Honda 100%.
    Nu ma astepatam la asa ceva de la Toyota.
    Oricum ramane o masina reusita.
    0 0
  • Marius
    Noul Avensis
    1. Constat ca pe acest site, multi pierde vara (sau agarici mai pe romaneste) isi dau cu parerea total aiurea. Deci, fie maimutzoi de clasa a doua, fie ciupalaci de liceu, fie te miri cine.....ba cauta motiv de cearta, ba acuza administratorul siteului ca nush cum dracu scrie informatiile, ba ca nu le place sirena unei masini, etc

    2.Mai baieti...sau va place masina si postati....sau aveti o mica nelamurire si scrieti ceva aici pe site....sau cui nu-i place sa stea dracu in banca lui si sa-si rezolve alte probleme decat sa piarda timpul postand aiurea pe siteuri.

    3.Ceea ce am scris e valabil pt toate modelele de masini, nu neaparat pt acest model Toyota.

    4.Inca ceva...apropo de carcotasii si cei care sunt foarte pretentiosi in general....asa e fratilor cand nu ai bani. Cand ai bani schimbi masina la 1-2 ani si nu mai comentezi. Cand nu ai bani, stai acasa, mananci seminte si postezi pe automarket ca nu-ti place nush ce la nush ce masina. Asta e viata. Nu va suparati pe mine ca am scris chestiile astea. Asta e adevarul.

    Toate bune!
    0 0
  • Ovidiu
    Pentru Vlad P si pentru Alex
    In primul rand nici macar nu ma cunoasteti ca sa va faceti pareri idioate , postul pe care l-am pus eu este pentru ca asa am vrut, fie ca-ti place fie ca nu. Nu inteleg de ce trebuie sa te iei de viata mea. Si in primul rand sunt un mare cunoscator al domeniului auto, eu personal detin modelul actual de Avensis. Pot sa postez ce vreau pana la urma, am scris ce am scris pentru ca imi place cum arata masina, si nu-mi spune-ti voi ca nu ati folosit in viata voastra astfel de cuvinte. Si Europa nu se duce de rapa din cauza la ceea ce am scris eu, ci din cauza dusmaniei care exista la romani. Asa ca ciao ciao.
    0 0
  • rugam un administrator sa intervina, si sa explice cum trebuie folosit acest site...ca aproape la fiecare stire se cearta 2.
    0 0
  • FRUMOASA MASINA
    :)
    Mi se pare ''BESTIALA'' O masina cu adevarat frumoasa bot turbat superdraguta, asa cred eu, felicitari TOYOTA.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru