OFICIAL: Kia No. 3 - noul monovolum al coreenilor

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.02.2009
Kia a dezvaluit primele imagini cu noul concept pe care il va prezenta la Salonul Auto de la Geneva, pe care l-a numit No3.

Esential

4.8 litri ii sunt necesari lui Kia c'eed hybrid sa parcurga 100 kilometri.

Dupa ce a prezentat o imagine teaser care surprinde semi-profilul noului sau MPV, Kia a dezvaluit primele imagini ale noului concept pe care il va prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Acest model a fost intitulat “No 3”, si este bazat pe platforma lui c’eed. Kia No3 are o lungime de 4.044 metri si un acoperis din sticla.

Oficialii Kia au declarat ca anumite elemente stilistice folosite la acest model, cum ar fi grila fata, acoperisul panoramic din sticla si parbrizul extins fac parte din "noua fata" a producatorului coreean. Noul MPV de la Kia a fost desenat de catre echipa europeana de design a producatorului coreean, condusa de Peter Schreyer. Alaturi de No.3 Concept, Kia va prezenta doua versiuni noi ale modelului c’eed, precum si inca 15 modele.

Noile versiuni ale modelului c’eed au fost create pentru un consum redus de carburant. Acestea sunt c’eed ISG si c’eed hybrid. Versiunea ISG a lui c’eed este un model de productie care beneficiaza de tehnologia auto-stop-start atunci cand este echipata cu propulsoarele de 1.4 si 1.6 litri.

Cu ajutorul acestui sistem, consumul de carburant al lui Kia c’eed ISG este mai mic cu 15%.

Versiunea hibrida a lui c’eed beneficiaza de un nou tren de rulare care foloseste un propulsor dezvoltat de Kia in comun cu Hyundai. Cu ajutorul propulsorului de 1.6 litri si patru cilindri, c’eed hybrid emite numai 109 grame de CO2/km si are un consum de carburant de 4.8 litri la 100 kilometri parcursi.

Via | KIA

Comentarii (5)

  • clona
    CAM MIROASE A DESIGN FORD FIESTA--KA
    0 0
  • sticla
    { @dogy: de acum... toate masinutele de clasa mica, trebuie sa ne obisnuim, or sa semene intre ele }. mie unul, imi place masinuta asta. o diferenta intre un cabrio si asta, il constituie cadrul mediului transparent, dar in rest poti sa mergi ca'ntro decapotabila si pe ploaie sau zapada. bine gandit, si chiar daca nu este prima masina cu acoperis de sticla, modelul acesta, pare cel mai spectaculos. BRAVO KIA! Sper sa vedem asa ceva pe strazi.
    0 0
  • Catalin
    nu am inteles
    va prezenta 15 modele noi ? au turbat sau au muncit mai mult ca ashtia de la dacia ?
    0 0
  • @ Catalin
    Vor prezenta intreaga lor gama alaturi de conceptele mai sus mentionate. In total ar trebui sa fie 18 exponate in standul KIA.

    O seara buna!
    0 0
  • andrei
    kia hyundai
    cele 2 marci coreene merg pe acelasi design ,cam aceleasi linii le are si viitorul tucson
    acu nu ca ar fi urate ,chiar din contra, da prea seamana a ford(kinetic) sau chiar asta micu de la kia aduce un pic cu noul spark
    dar nah ,,,, pana si designu trece printr'o faza de globalizare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru