OFICIAL: Toyota a prezentat conceptul Scion FR-S la New York

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 23.04.2011
Japonezii de la Toyota au prezentat la Salonul Auto de la New York conceptul Scion FR-S. Acesta este un coupe sportiv şi agresiv care va sta la baza unui nou model al diviziei americane a constructorului japonez.

Toyota a venit la Salonul Auto de la New York alături de conceptul Scion FR-S, fratele lui FT-86 II, creaţie care va deveni baza de lucru a designerilor diviziei americane a constructorului nipon. Numele coupe-ului provine de la "Front engine, Rear wheel drive, Sport" şi beneficiază de serviciile propulsorului boxer de 2.0 litri. Puterea generată de acesta va fi distribuită roţilor prin intermediul unui diferenţial cu alunecare limitată şi a unei cutii de vitze manuală sau automată cu şase rapoarte.

În ceea ce priveşte dimensiunile, conceptul Scion FR-S măsoară 4.272 mm în lungime, 1.816 mm în lăţime, 1.204 mm în înălţime, iar ampatamentul este de 2.570 mm. La exterior, coupe-ul japonezilor impresionează din toate unghiurile.

Garda la sol scăzută împreună cu liniile ascuţite crează o imagine fără precedent. Grila faţă are dimensiuni impresionante şi alături de farurile supradimensionate fac din conceptul Scion FR-S un sportiv înnăscut. Linia arcuită a plafonului este elgantă, rigidă şi totodată are o masă redusă.

În partea din spate, deflectorul de aer impune respect prin dimensiuni, iar stopurile au adoptat aceeaşi temă ca şi blocurile optice faţă. "Brand-ul este iconic datorită lui XB, oferă adrenalină mulţumită lui tC şi invator cu iQ. Conceptul FR-S va ajuta la extinderea noastră într-o nouă dimensiune", a declarat Jack Hollis, vice-preşedinte Scion.

Via | Toyota

Comentarii (3)

  • Arata MULT mai bine decat FT-86 II,mult mai inchegat design-ul,nu ca la FT cu spoiler si tot felul de prostii de zici ca este masina ”tunarita” de Nea Fane de la bloc..pacat ca nu o sa arate si versiunea pt Europa asa..ar fi fost mult mai reusit
    3 0
  • REclame
    faceti ceva cu reclamele astea.. nu o pot inchide pe cea cu lanceru pentru ca imi apare cea cu nisanul:|
    7 0
  • Cosmin
    Reclame
    Apoi eu cred ca am sa ma imbat de la atata stalinskaya.....
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru