Onoare japoneza: Toyota a refuzat un premiu pentru Prius din cauza recall-ului

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.02.2010
Oficialii Toyota au refuzat un premiu pe care guvernul japonez a vrut sa i-l acorde lui Prius din cauza faptului ca masina se afla in mijlocul unei campanii de recall mai putin onorabile pentru companie.

Sefii Toyota au refuzat oficial un premiu de eficienta ecologica pe care guvernul japonez a dorit sa il acorde modelului Prius, oficialii constructorului nipon argumentand refuzul prin faptul ca li se pare incorect ca un model lovit de un recall masiv sa primeasca o astfel de recunoastere.

Prius este unul dintre cele trei modele hibride cu probleme la sistemul de franare pe care Toyota a anuntat ieri ca le recheama in service pentru o modificare de software. In total, Toyota va rechema in service-urile din intreaga lume 437.000 de exemplare cu probleme.

Am refuzat acest premiu deoarece am considerat ca este inoportun in acest moment, a declarat Paul Nolasco, unul dintre purtatorii de cuvant ai constructorului nipon.

Toyota Prius a fost unul dintre cele trei produse premiate in cadrul unei gale care avut loc miercuri in Japonia, alaturi de un aparat de aer conditionat produs de Mitsubishi Electric si de o masina de copiat multifunctionala produsa de Fuji Xerox Company.

via | msnbc

Comentarii (5)

  • ....
    Bine ca nu si-au facut seppuku!
    2 7
  • sepucu-man
    onoare-smonoare , miroase a scamatorie...
    1 7
  • Sunteti varza!!!
    Romanului ii sta bine pe camp nu in chiu7 si ics 5.
    8 0
  • Alexei
    Asa da
    Astia au demonstra lumii ca sunt un popor aparte si nu e prima data, asa au facut mereu. Din punctul meu de vedere Japonia reprezinta cel mai civilizat popor al lumii! Bv Toyota!
    10 0
  • florint
    Japonia
    Chiar este cel mai civilizat!
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru