Opel aduce la Geneva un nou concept futuristic

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 11.02.2010
Opel a publicat astazi un teaser care anunta lansarea unui prototip care combina eficienta ecologica cu designul atractiv.

Pe langa noua generatie Meriva, faceliftul lui Corsa si modelul electric Ampera, care imprumuta trenul de propulsie de la fratele Chevrolet Volt, Opel va prezenta la Geneva un concept inovator care va sublinia inca o data aplecarea marcii inspre aspectul ecologic al industriei.

Anuntat de un teaser interesant, care prezinta sigla marcii intr-un context ultratehnologic, noul concept va avea, spun cei de la Opel, "expresiv, cu un design reusit si cu elemente de inginerie germana care se ridica la provocarile ecologice ale zilei de maine". Comunicatul oficial al germanilor atinge subtil si capitolul dimensiuni exterioare, Opel anuntand ca "noul model este dovada faptului ca marimea si confortul nu au nevoie sa fie sacrificate pentru ca o masina sa fie eficienta din punct de vedere ecologic".

In afara de detaliile de mai sus, cei de la Opel au fost zgarciti in ceea ce priveste informatiile legate de noua lor aparitie, preferand sa rezerve elementele importante pentru momentul lansarii, care va avea loc in 2 martie.

via | Opel

Comentarii (3)

  • opel a inceput sa faca motoare boxer? parca i-a sarit un cilindru prin emblema...
    10 7
  • HA HA HA
    HA HA HA
    opel e opel si e ok.
    1 0
  • Leo-Iasi
    Da misto, sper sa nu intre Opel in conflict cu producatorii de desene animate de la Ben10, pentru ca arata identic cu omnitrixul lui Ben10, exceptie face sigla Opel. Baiatului meu de 3 ani jumate ii place la nebunie deja vrea si el.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru