Opel Corsa facelift începe operaţiunea "Porţi Deschise" pe 25 martie

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 23.03.2011
Românii interesaţi de modelul Opel Corsa facelift sunt invitaţi în acest weekend (vineri şi sâmbătă) în toate reprezentanţele mărcii germane pentru a face cunoştinţă cu noul produs al constructorului din Ruesselsheim.

Opel invită românii la dealerii săi din ţară pentru a vedea şi testa noul Corsa facelift. Evenimentul "Porţi Deschise" va avea loc în weeekend-ul 25-26 martie. Vizitatorii vor putea testa noul Corsa facelift, iar câţiva norocoşi vor avea ocazia să câştige un exemplar Corsa facelift în urma unui concurs. Pentru ceilalţi, modelul este pus la vânzare alături de o serie de oferte speciale, menite să facă subcompacta din Ruesselsheim cu "haine noi" să fie şi mai atrăgătoare, de data aceasta din punct de vedere financiar.

"Dincolo de schimbările făcute de ingineri şi designeri, în acest week-end noutăţile modelului sunt completate de o oferta financiară specială, ca şi de alte produse dedicate, ce formează un pachet complet", a explicat Constantin Avromescu, Opel Contry Director România.

Programul "Porţi Deschise" se aplică la acest final de săptămână, vineri şi sâmbătă, la toţi dealerii Opel din România. Opel Corsa este disponibil spre testare, iar participanţii au şansa de a câştiga chiar modelul lansat.

Mai mult, vizitatorilor le sunt pregătite premii surpriză în fiecare showroom. În 2010, modelul Corsa a reprezentat 32% din vanzările totale ale mărcii Opel, păstrând proporţia de o treime şi în volumul comercializat de Opel în cadrul programului de casare.

Via | Opel

Comentarii (2)

  • Da, si in perioada 31 martie-2 aprilie avem "Porti Deschise" la Dacia-Renault
    3 2
  • ASA SI ? AICI ERA VORBA DE MASINI NU DE CARUTE =))) (DACIA E O MARCA OK DAR GREIERASII STANDRAD DUPA RENOU' O DEFINESC "CA CARUTA")
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru