Opel GT Konigseder, puternic si agresiv

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 06.12.2007
Tunerii austrieci de la Konigseder s-au ocupat de modelul Opel GT. Rezultatul: un look agresiv si 300 CP.

Esential

300 CP este puterea motorului 2.0 litri supraalimentat prelucrat de Konigseder.

Specialistii austrieci de la Konigseder au tunat modelul Opel GT. Baietii de la Konigseder au ridicat puterea motorului supraalimentat de 2.0 litri de la 264 la 300 cai putere.

Austiecii nu au dat detalii despre modul in care au facut acest lucru, dar ao consemnat ca pachetul mecanic de pe Opel GT mai cuprinde suspensii KW si sistem de franare Brembo.

Konigseder nu au adus doar modificari tehnice modelului Opel GT. Tunerii s-au ocupat si de aspectul exterior al modelului german. Astfel, Opel GT tunat de Konigseder vine cu un spoiler proeminent in partea frontala si un eleron pe spate. 

Tema focului, prezenta prin flacarile desenate pe partile laterale, continua si la interior, unde sunt combinate nunatele de rosu cu negru. Jantele de 20 inch si pneurile Yokohama intregesc imaginea agresiva a modelului Opel GT Konigseder.

Sursa: Carscoop  

Taguri: GT, Konigseder, Opel

Comentarii (4)

  • superb !
    nu sunt fan al masini .. insa jantele impreuna cu discurile de frana si vopseaua de langa ele mau dat pe spate .. brv .. brv :) .. frumoasa nene .. ce sa mai :D .. vreau si eu una :))
    0 0
  • super
    SUPER TARE.
    0 0
  • SUPER NASPA!
    SUPER NASPA!
    DESIGN AMERICAN PE O MASINA EUROPEANA! MAI ARE UN PIC SI SEAMANA CU UN CORVETTE!Z06...
    opel & vauxhall sunt din ce in ce mai deplorabili!
    0 0
  • jaguar S-type
    pt "super naspa" de mai sus
    tipule, daca glumesti faptul ca opel & vauxhall sunt din ce in ce mai deplorabile, te iert si rad asa, de kiki, dar daca vorbesti serios inseamna ca esti dus cu pluta...defapt rau de tot !!! Chiar nu ai ochi sau i-ai mutat in chiloti in partea dorsala??? Pe bune...nu te duce mintea sau doar atata poti? Sotia mea si-a achizitionat de curand un Opel Antara, dar vreau sa-ti spun ca i l-am confiscat de cat de mult imi place...e foarte reusit si foarte sigur...Hiunday-ul Santa Fe (nou) al fratelui meu e o gluma proasta pe langa Antara...spun despre Hiundai fiindca au un succes enorm cu acest Santa Fe pe plan mondial.Asa ca...somn usor necunoscatorule...defapt papagal
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru