Opel Insignia EcoFlex emite numai 115 g/km

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 31.05.2011
Opel a anunţat introducerea unor modificări importante pentru modelul ecologic Insignia EcoFlex. Sistemul start-stop şi modificările aerodinamice reduc emisiile până la 115 g/km.

Esential

115 g/km emite Insignia EcoFlex după instalarea sistemului start-stop.
10.4 secunde îi sunt necesare modelului Insignia EcoFlex, cu motor de 130 cai putere, pentru a atinge 100 de km/h.

Deşi se bucura de unele dintre cele mai bune valori de consum şi emisii din segment, Insignia EcoFlex a vrut să se autodepăşească. Opel a anunţat revizuirea versiunii ecologice şi îmbunătăţirea performanţelor.

Sedanul de clasă medie, echipat cu motorul diesel 2.0 CDTI, a primit un sistem start-stop în standard şi o serie de modificări aerodinamice. Aceste elemente noi şi pneurile cu rezistenţă la rulare au făcut ca entry-level-ul EcoFlex, de 130 de cai putere, să emită cu 14 g/km mai puţin, adică numai 115 g/km.

Chiar şi aşa, performanţele păstrează un caracter decent: acceleraţia de la 0 la 100 de km/h se face în 10.4 secunde iar viteza maximă se opreşte la 207 km/h. Versiunea ecologică mai potentă, de 160 cai putere şi 350 de Nm, reuşeşte chiar performanţe mai bune: 8.9 secunde până la 100 de km/h şi o viteză maximă de 220 km/h.

via | autocar

Comentarii (7)

  • un model excelent in primul rand prin design si calitate si vad ca si din punct de vedere al tehnologiei este foarte sus.se pare ca a iesit masina anului pe merit nu pe bani ca una din marcile rivale nu dau nume :D
    4 1
  • Opel
    Esti cumva agent de vanzari la Opel si nu mai merge treaba? Am fost de multe ori cu Insignia si nici prin vis nu mi-a venit sa o compar cu Ford, Vw sau Citroen.
    1 4
  • ai fost cu insignia? ati fost impreuna? mie mi s-a parut de departe peste mondeo,de vw nu are rost sa zic nimic ei se bat cu kia si renault.nu degeaba este vw masina poporului adica a SARACIMII.
    4 1
  • Cand vad toti frustratii cum considera ei ca Opel este masina, imi vine sa rad. Mai baieti, Opel concureaza cu Dacia, inca nu v-ati prins de asta?
    0 7
  • alt terminat...
    Cum ai trecut de codul ala care iti permite postarea unui comentariu? imi pari redus mintal...Opel concureaza cu vw/ ford/ seat/ skoda/ citroen/ peugeot etc etc etc si din unele puncte de vedere este peste ele, la altele sub...e si normal. Ori te-a intrecut vreun Opel azi la semafor si esti suparat??
    3 0
  • sunt mai multe tipuri de oameni pe lume :unul din ele este genul de deasupra mea un baiat derutat si frustrat care nu are curaj nici macar sa se ascunda in spatele unui nume oarecare. acestia sunt cei din provincie pentru care vw este Dumnezeu si trebuie sa ii intelegem ca la tara viata este grea si munca la camp foarte aspra si na isi descarca si omul frustrarile pe unde apuca (in cazul de fata la sala de internet din sat) Dumnezeu ( cel adevarat nu vw) sa te ierte !
    4 2
  • :)))
    l-o fi intrecut vreun opel vivaro prin oras si n-a putut sa-l prinda din urma..viata e grea..
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru