Opel: "Viitorul Junior soseşte în mai puţin de doi ani"

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.09.2011
Constructorul german pregăteşte lansarea lui Junior. Automarket a stat de vorbă cu directorul de marketing Opel şi a aflat că vor mai trece puţine luni până la debutul viitorului model urban.

Opel a expus anul acesta la Frankfurt o mulţime de premiere care îi anunţă ofensiva în următorii ani. Pe lângă noul Astra GTC, Zafira Tourer şi Combo, Opel a aşezat la standul său şi un concept surpriză, botezat RAK e. După cum probabil aţi aflat, este vorba despre un mini model urban, cu propulsie electrică, al cărui cost de rulare este estimat la doar un euro.

Cei care credeau că au deja în faţă noul model urban despre care presa a speculat luni în şir se înşeală. Opel a ţinut să precizeze în cadrul conferinţei sale de presă că noul RAK e Concept nu are nici o legătură cu mult aşteptatul Junior, mignonul destinat a-şi face loc în gama Opel.

Automarket a stat de vorbă cu Michael Meyer, directorul de marketing Opel, încercând să elucideze misterul care încă învăluie modelul urban al nemţilor. Potrivit acestuia, proiectul care ar urma să dea naştere noului Junior decurge conform planului şi nu este în pericol de a fi anulat sau amânat: "Este exclusă o amânare a proiectului.

Junior este cel mai frumos şi interesant proiect la care am lucrat în întreaga mea carieră. Dacă proiectul Junior ar fi fost anulat, acum aş fi fost probabil acasă, ţipând."

Acelaşi Meyer a ţinut să precizeze că vom vedea modelul urban mult aşteptat direct în versiune de serie, cel mai probabil în perioada imediat următoare: "Să spunem că vom vedea noul Junior într-o perioadă semnificativ mai mică de doi ani. Acesta va sosi direct în versiune de serie", a declarat Meyer pentru Automarket.

Comentarii (2)

  • costul de rulare e estimat la 1 euro pe ce? km? an?
    3 0
  • Andrei
    @barichelu
    pe suta de kilometri, evident :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru