Peugeot 207 "Le Mans" – editie limitata

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 13.06.2008
Editia speciala 207 onoreaza eforturile Peugeot de dezvoltare a unui model competitiv la cursa de 24h de la Le Mans.

Esential

175 CP dezvolta motorizare pe benzina turbo de 1.6 litri care echipeaza Peugeot 207 \"Le Mans\".
2.000 de unitati vor constitui seria limitata Peugeot 207 \"Le Mans\".

Peugeot va comercializa in Europa hatchback-ul subcompact 207 intr-o editie speciala "Le Mans". Seria limitata, de 2.000 de exemplare, este creata in cinstea participarii constructului francez la celebra cursa de anduranta cu modelul 908 HDI constuit special pentru acest eveniment. Versiunea speciala a lui Peugeot 207 va disponibila cu doua optiuni de motorizare: o unitate turbo pe benzina de 1.6 litri care dezvolta 175 CP si un HDI de 1.6 litri care dezvolta 110 CP.

La exterior, Peugeot 207 “Le Mans” se va distinge prin blocurile optice create special pentru aceasta versiune, placuta montata pe haion cu numele editiei, precum si cateva elemente grafice: o banda rosie aplicata pe capota si reprezentarea unui cap de leu pe portiere. Aceste insemne specifice vor fi disponibile cu doua nuante de baza, Alb Banquise sau Negru Obsidien. De asemenea, Peugeot va echipa editia limitata 207 cu un set de jante din aliaj de 17 inch. La interior se va regasi echiparea Sport a versiunilor de serie careia i s-a adugat o placuta inseriata amplasata pe volan.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru