Peugeot: "Facebook şi Twitter sunt importante pentru viitor"

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 30.07.2010
Directorul de management al filialei britanice a mărcii Peugeot şi-a afirmat încrederea în reţelele sociale ca fiind viitorul în comunicarea cu potenţialii clienţi ai mărcii.

Jon Goodman, directorul de management Peugeot Marea Britanie, a declarat că reţelele sociale vor fi din ce în ce mai importante pentru dealerii de automobile în anii ce vor urma. Goodman a explicat faptul că internetul a devenit mult mai important pentru Peugeot în ultima perioadă şi că balanţa cheltuielilor de marketing se va înclina rapid în favoarea publicităţii new media în defavoarea presei scrise. Spre exemplu, piaţa de automobile second-hand are un avânt deosebit pe internet în comparaţie cu rezultatele prezentate de anunţurile din ziare şi reviste.

"Social Media este foarte importantă. Modul în care interacţionăm cu clienţii noştri se schimbă şi asta înseamnă că că trebuie să se schimbe şi pentru dealerii noştri. Dealerii trebuie să fie la curent cu toate noutăţile din social media şi cu lucrurile pe care le scriu clienţii lor despre ei pe bloguri şi cum interacţionează cu ei ulterior. Asta este una dintre cele mai mari provocări ale industriei auto – cum reacţionează la reţele sociale precum Twitter şi Facebook pentru a le folosi în avantajul său.", a declarat Jon Goodman într-un interviu acordat publicaţiei britanice Car Dealer.

Directorul de management al diviziei din Marea Britanie a mărcii Peugeot a anunţat că va avea o colaborare strânsă cu dealerii pentru a îmbunătăţi site-urile care reprezintă marca şi pentru a creşte nivelul de promovare online al acestora. Jon Goodman a observat şi că vizitatorii online ai showroom-urilor sunt adesea mai numeroşi decât cei care intră în reprezentanţe să afle mai multe despre o maşină.

Via | CarDealerMagazine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru