Porsche Cayenne S Hybrid - detalii noi

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.02.2009
Porsche a dezvaluit detalii noi cu privire la versiunea hibrida a lui Cayenne S.

Esential

6.8 secunde ii sunt necesare lui Porsche Cayenne S Hybrid pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.
439 Nm este cuplul motor dezvoltat de motorul V6 de 3.0 litri al lui Porsche Cayenne S Hybrid.
299 Nm este cuplul motor dezvoltat de motorul electric cu care este echipat noul Porsche Cayenne S Hybrid.

Porsche pregateste o versiune hibrida a lui Cayenne S, care va fi lansata in 2010. SUV-ul hibrid va fi echipat cu un motor cu sase cilindri care va oferi performante similare cu un propulsor V8, dar va avea emisii de CO2 cu 20% mai reduse decat un asemenea propulsor.

Cayenne S Hibrid va fi echipat cu o unitate supaalimentata de origine Audi, mai exact motorul V6 de 3.0 litri cu injectie directa, care dezvolta 333 CP si un cuplu motor de 439 Nm. Deoarece este un hibrid, acest model este echipat cu un motor electric care dezvolta 52 CP si ofera un cuplu motor suplimentar de 299 Nm.

Producatorul german pretinde ca versiunea hibrida a lui Cayenne S poate atinge o viteza de 140 km/h doar cu ajutorul motorului electric. Cayenne S Hibrid poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 6.8 secunde. Oficialii Porsche au confirmat faptul ca noul Panamera va fi si el echipat cu un tren de rulare hibrid.

Via | ZerCustoms

Comentarii (3)

  • Hybrid
    Pana la urma cati cilindri are unitatea pe benzina? deoarece in primul paragraf scrie ca va fi echipat cu un propulsor cu 4 cilindri iar in al doilea cu propulsorul Audi V6 ( 6 cilindri) ???
    0 0
  • Am corectat. Multumesc pentru atentionare.

    O seara buna!
    0 0
  • Hybrid
    Cu multa placere! Am inteles si eu si cred ca si alti la fel de nedumeriti ca si mine, ce sa facem a gresi este omeneste si inca nu s-a inventat perfectiunea care o viseaza multi .......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru