Porsche Design a lansat colectia toamna-iarna 2009

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 12.07.2009
Colaborarea dintre Porsche Design si Adidas a ajuns la al saselea sezon, cele doua companii lansand o noua colectie vestimentara toamna-iarna.

Departamentul Porsche Design si compania Adidas au lansat o noua colectie de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru sezonul toamna-iarna 2009. Noua colectie marca Porsche Design include linii vestimentare pentru pasionatii de navigatie, golf, tenis, jogging sau ski, insa cea mai spectaculoasa categorie o reprezinta cea destinata conducatorilor auto.

In aceasta ultima categorie intalnim pantofi pentru condus, manusi, fulare, esarfe, pulovere, jachete si nu numai. Toate aceste accesorii au fost create special pentru a tine de cald la volan in timpul unei plimbari prin Alpi. Noua colectie toamna-iarna va fi disponibila incepand cu luna iulie a acestui an in toate magazinele Adidas sau Porsche Design din intreaga lume.

via | autoblog.com

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru