Porsche Design a lansat o noua colectie de valize

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.04.2010
Porsche Design a lansat o noua colectie de valize, botezata Travel Collection, creata special pentru modele ca Boxster, 911, Cayman, Cayenne si Panamera.

Atunci cand Porsche nu lanseaza nimic, divizia de design a constructorului din Stuttgart mai gaseste un set de accesorii care sa atraga fanii brandului. De aceasta data, Porsche Design a lansat o noua colectie de valize, botezata Travel Collection si creata special pentru modele ca Boxster, 911, Cayman, Cayenne si Panamera.

Setul de accesorii include patru tipuri de valize: clasicul Porsche Travel System Ultralight, "trollere" AluFrame, valize si genti Porsche Carfit precum si o serie de astfel de accesorii din piele pentru Panamera.

Noua colectie Porsche Travel nu se rezuma insa doar la atat si propune o gama variata de accesorii pentru cele mai diverse nevoi: portofele si serviete, ochelari de dama si barbati, jachete Gore-Tex si suporturi pentru carduri.

via | zercustoms

Comentarii (4)

  • Bentley
    Sa aiba si Iri poseta, nu numai Moni...
    :)
    4 0
  • Rechemare
    Stire de ultima ora: Porsche face un recall comparabil cu cel Toyota! Valizele recent lansat au o problema grava si accelereaza singure. Se incearca revizuirea sistemului de franare astfel incat la apasaea butonului "brake" de pe maner sa fie sistata alimentarea cu prostie.
    1 0
  • legea compensatiei
    au scos linia asta de valize ca sa aiba paramedicii in ce sa te adune in caz ca dai un panamera de gard si nu ti se deschid airbag-urile ca tocmai se decuplasera centurile de siguranta! :D
    1 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    ...am auzit ca in valizele alea sunt trusele cu chei pentru reparatii in cazul in care ai probleme.....cu masina...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru